Povezane vesti
Kirjos: Razmatrao sam samoubistvo
Sportski žurnal 14.06.2023
- Nisam više želeo da ustanem, a kamoli da igram pred milionima - dodao je Australijanac. Australijanac Nik Kirjos otkrio je u novoj epizodi Netfliksove serije "Break Point" (Tačka pucanja) da je bio smešten u psihijatrijsku bolnicu pošto je… »
Kirjos otkrio da je 2019. godine razmišljao o samoubistvu
Novi magazin 14.06.2023
Australijski teniser Nik Kirjos otkrio je u novoj epizodi Netfliksove serije "Break Point" (Tačka pucanja) da je bio smešten u psihijatrijsku bolnicu pošto je razmišljao o samoubistvu tokom Vimbldona 2019. godine. "Stvarno sam razmišljao o tome da se… »
Kirjos: Imao sam suicidne misli posle Vimbldona
Sport klub 14.06.2023
Nik Kirjos, australijski teniser, priznao je da je tokom 2019. godine morao da poseti psihijatra u Londonu zbog suicidnih misli. Sve se to dešavalo posle poraza u drugom kolu Vimbldona od Rafaela Nadala. Španac je tada bio bolji od Kirjosa u četiri… »
Vesti dana »
Nova blokada suda u Novom Sadu: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 28 minutajoš 21 povezana
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
Danas pre 40 minutajoš 11 povezanih
Njoj je za dlaku izmakla pobeda na Montesongu: NeonoeN predstavlja Crnu Goru na Evroviziji, a evo kako su bodovi dodeljeni - publika je imala drugog favorita (foto)
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Blic pre 6 satijoš 9 povezanih