Povezane vesti
U mestu Krnjica kod Bara registrovan zemljotres 3,1 Rihtera
RTV 14.06.2023
PODGORICA - U mestu Krnjica u barskoj opštini registrovan je danas nešto posle 15 sati zemljotres slabije jačine, saopštio je Sektor za seizmologiju Crne Gore. Epicentar zemljotresa je lociran na tri kilometra od mesta Krnjica. "Jačina zemljotresa u… »
U mestu Krnjica kod Bara registrovan zemljotres 3,1 Rihtera
IndeksOnline 14.06.2023
PODGORICA – U mestu Krnjica u barskoj opštini registrovan je danas nešto posle 15 sati zemljotres slabije jačine, saopštio je Sektor za seizmologiju Crne Gore. Epicentar zemljotresa je lociran na tri kilometra od mesta Krnjica. “Jačina… »
Treslo se kod bara: Zemljotres pogodio Crnu Goru
Blic 14.06.2023
U mestu Krnjica u barskoj opštini registrovan je danas nešto posle 15 sati zemljotres slabije jačine, saopštio je Sektor za seizmologiju Crne Gore. Epicentar zemljotresa je lociran na tri kilometra od mesta Krnjica. - Jačina zemljotresa u hipocentru… »
Zemljotres kod Bara
Telegraf 14.06.2023
Epicentar zemljotresa je lociran na tri kilometra od mesta Krnjica. U mestu Krnjica u barskoj opštini registrovan je danas nešto posle 15 sati zemljotres slabije jačine, saopštio je Sektor za seizmologiju Crne Gore. Epicentar zemljotresa je lociran na… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić i još 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici kada je 15 osoba izgubilo život: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu
Blic pre 23 minutajoš 190 povezanih
"Naučio me kako da koristimo vaučere za domaće turiste": Vučić nakon sastanka sa Ficom: Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa jednim od najvećih svetskih lidera (foto)
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Novo hapšenje zbog tragedije u Novom Sadu! Oglasilo se tužilaštvo - Zadržana još jedna osoba, za drugom se traga
Kurir pre 15 minutajoš 41 povezana
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 2 satajoš 95 povezanih
(BLOG) Američki zvaničnik tvrdi da na Ukrajinu ipak nije ispaljen interkontinentalni balistički projektil
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane