Povezane vesti

Džejms Milner novi fudbaler Brajtona

Džejms Milner novi fudbaler Brajtona

Vesti online 14.06.2023
Engleski fudbaler Džejms Milner novi je igrač Brajtona, prenosi AP. Engleski vezista je potpisao jednogodišnji ugovor, a u novi klub će doći kao slobodan igrač, pošto će mu na kraju sezone isteći ugovor sa Liverpulom. – On je odličan dodatak… »
Milner prešao u Brajton

Milner prešao u Brajton

Sportski žurnal 14.06.2023
Dosadašnji vezista Liverpula je među Galebove stigao kao slobodan igrač na godinu dana, a ima opciju da produži saradnju na još 12 meseci. Brajton je saopštio da je potpisao jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim vezistom Liverpula Džejmsom… »
Legendarni kapiten Liverpula Džejms Milner prešao u Brajton

Legendarni kapiten Liverpula Džejms Milner prešao u Brajton

Sport klub 14.06.2023
Brajton je saopštio da je potpisao jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Liverpula Džejmsom Milnerom. „Veoma sam srećan što mogu da poželim dobrodošlicu Džejmsu u Brajton. On je sjajno pojačanje za nas i siguran sam da će nam pomoći… »
Kraj ere na Enfildu - Džejms Milner napustio Liverpul i stigao u novi klub!

Kraj ere na Enfildu - Džejms Milner napustio Liverpul i stigao u novi klub!

Sportske.net 14.06.2023
Posle osam veoma uspešnih godina u Liverpulu, nekadašnji reprezentativac Engleske Džejms Milner (37) napustio je Enfild Roud. Momak rođen u Lidsu od danas je i zvanično postao novi fudbaler Brajtona sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana, uz… »
Milner napustio Liverpul: Legenda ''Redsa'' zvanično ima novi klub

Milner napustio Liverpul: Legenda ''Redsa'' zvanično ima novi klub

Večernje novosti 14.06.2023
Fudbalski klub Brajton saopštio je da je potpisao jednogodišnji ugovor sa doskorašnjim igračem Liverpula Džejmsom Milnerom. FOTO: EPA - Veoma sam srećan što mogu da poželim dobrodošlicu Džejmsu u Brajton. On je sjajno pojačanje za nas i siguran… »
Džejms Milner prešao u Brajton

Džejms Milner prešao u Brajton

Novi magazin 14.06.2023
Fudbalski klub Brajton saopštio je danas da je potpisao jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Liverpula Džejmsom Milnerom. "Veoma sam srećan što mogu da poželim dobrodošlicu Džejmsu u Brajton. On je sjajno pojačanje za nas i siguran sam… »

Vesti dana »