Povezane vesti
Kovid bolnica na Mišeluku prestala sa radom
Moj Novi Sad 14.06.2023
Kovid bolnica na Mišeluku zatvorena je i u toku je njeno čišćenje kako bi mogla da se koristi za druge potrebe Kliničkog centra Vojvodina. Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko zgrada Kovid bolnice će se narednih meseci koristiti za potrebe klinika i… »
Zatvorena Kovid bolnica na Mišeluku, još uvek nepoznato šta će biti sa njom
Radio 021 14.06.2023
Kovid bolnica na Mišeluku prestala je sa radom i u toku je njeno čišćenje kako bi mogla da se koristi za druge potrebe Kliničkog centra Vojvodina, saznaje 021.rs. Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko zgrada Kovid bolnice će se narednih meseci… »
Nakon jenjavanja kovida, NOVI SAD napokon DOBIJA GRADSKU BOLNICU?
Dnevnik 14.06.2023
Kovid bolnica na Mišeluku je ispražnjena i svi pacijenti koji su bili u njoj su prebačeni u Kliniku za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, saznaje “Dnevnik”. Prema nezvaničkim informacijama, pacijenti su prebačeni krajem prošle… »
Vesti dana »

Ovo će Tramp reći Putinu Predsednik SAD otkrio plan za okončanje rata u Ukrajini obostrani ustupci neminovni
Dnevnik pre 48 minutajoš 95 povezanih

Ubijen novinar u Gazi! Izraelci tvrde da je povezan sa Hamasom, premijer zabrinut
Kurir pre 3 minutajoš 36 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 5 satijoš 20 povezanih

Vatra guta sve pred sobom, u opasnosti kuće i objekti: Veliki požar na otvorenom izbio kod Bijelog Polja - vatrogasci danonoćno na terenu (VIDEO)
RINA pre 3 minutajoš 91 povezana

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 6 satijoš 27 povezanih