Povezane vesti
Jokić: Košarka nije glavna stvar u mom životu, već nešto u čemu sam dobar
Politika 15.06.2023
DENVER – Centar Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio je danas da košarka nije glavna stvar u njegovom životu, već nešto u čemu je zaista dobar. Jokić je sa ekipom Denvera osvojio titulu u NBA ligi, a srpski košarkaš je… »
Jokić izgubio trofej, ali misterija je brzo rešena
Sport klub 15.06.2023
U jednom trenutku srpski centar nije znao gde se nalazi trofej koji je dobio za najboljeg igrača finalne serije, ali je misterija brzo rešena. Nikola Jokić je postigao najveći uspeh u ionako već bogatoj karijeri, sa Denverom je osvojio NBA ligu, a… »
Srbin je hit: Ameri mu teška srca dali, a Nikola Jokić izgubio nešto što im je najvrednije
Večernje novosti 15.06.2023
KAKAV kralj je Nikola Jokić. Srbin je ostao bez pehara namenjenog najboljem igraču finala NBA lige. FOTO: Tanjug/AP Naime, tokom intervju za američke medije, centar Denvera uz sebe nije imao trofej, pa ga je novinarka upitala gde mu se nalazi pehar… »
Jokića pitali za MVP trofej - on nema pojma gde je: Ostavio sam ga negde, valjda će da ga nađu i da mi ga donesu!
Mondo 15.06.2023
Nikola Jokić je zaista poseban, njega zaista ne zanima nikakva slava! Nikola Jokić je zaista poseban, njega zaista ne zanima nikakva slava! Nikola Jokić je neverovatnu sezonu u NBA ligi završio sa trofejem MVP-a finala NBA lige, a kao i prethodnih… »
Vesti dana »
Vesić potvrdio da je dao izjavu u Policijskoj upravi Novi Sad
Politika pre 26 minutajoš 179 povezanih
Gradonačelnik Novog Sada: Struka da uradi posao pa ćemo o ostavkama, građani da veruju u državu i sistem
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Igor Adam: Za 20 godina spasilačkog rada nisam doživeo ovakvu intervenciju
Radio 021 pre 32 minutajoš 178 povezanih
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 51 minutajoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: Građani odaju poštu nastradalima, troje povređenih opet operisani
Sputnik pre 1 satjoš 88 povezanih