Повезане вести
Јокић: Кошарка није главна ствар у мом животу, већ нешто у чему сам добар
Политика 15.06.2023
ДЕНВЕР – Центар Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је данас да кошарка није главна ствар у његовом животу, већ нешто у чему је заиста добар. Јокић је са екипом Денвера освојио титулу у НБА лиги, а српски… »
Јокић изгубио трофеј, али мистерија је брзо решена
Спорт клуб 15.06.2023
У једном тренутку српски центар није знао где се налази трофеј који је добио за најбољег играча финалне серије, али је мистерија брзо решена. Никола Јокић је постигао највећи успех у ионако већ богатој каријери, са Денвером је… »
Србин је хит: Амери му тешка срца дали, а Никола Јокић изгубио нешто што им је највредније
Вечерње новости 15.06.2023
КАКАВ краљ је Никола Јокић. Србин је остао без пехара намењеног најбољем играчу финала НБА лиге. ФОТО: Тањуг/АП Наиме, током интервју за америчке медије, центар Денвера уз себе није имао трофеј, па га је новинарка упитала где… »
Јокића питали за МВП трофеј - он нема појма где је: Оставио сам га негде, ваљда ће да га нађу и да ми га донесу!
Мондо 15.06.2023
Никола Јокић је заиста посебан, њега заиста не занима никаква слава! Никола Јокић је заиста посебан, њега заиста не занима никаква слава! Никола Јокић је невероватну сезону у НБА лиги завршио са трофејем МВП-а финала НБА лиге… »
Вести дана »

РХМЗ издао упозорење: Које делове Србије ће погодити најинтензивнији пљускови и грмљавина
Н1 Инфо пре 2 сатајош 40 повезаних

Пољопривредници најавили протест због неиспуњених захтева: Траже помоћ државе и ниже цене горива
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 11 повезаних

МУП: На скуповима грађана против блокада више од 144.000 грађана, највише на Вождовцу
Глас Зајечара пре 6 сатијош 8 повезаних

Брнабић и Јованов: Ђилас није понудио доказе да се плаћа за учешће на протестима против блокада
Бета пре 15 минутајош 15 повезаних