Povezane vesti

Jokić: Košarka nije glavna stvar u mom životu, već nešto u čemu sam dobar

Jokić: Košarka nije glavna stvar u mom životu, već nešto u čemu sam dobar

Politika 15.06.2023
DENVER – Centar Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio je danas da košarka nije glavna stvar u njegovom životu, već nešto u čemu je zaista dobar. Jokić je sa ekipom Denvera osvojio titulu u NBA ligi, a srpski košarkaš je… »
Jokić izgubio trofej, ali misterija je brzo rešena

Jokić izgubio trofej, ali misterija je brzo rešena

Sport klub 15.06.2023
U jednom trenutku srpski centar nije znao gde se nalazi trofej koji je dobio za najboljeg igrača finalne serije, ali je misterija brzo rešena. Nikola Jokić je postigao najveći uspeh u ionako već bogatoj karijeri, sa Denverom je osvojio NBA ligu, a… »
Srbin je hit: Ameri mu teška srca dali, a Nikola Jokić izgubio nešto što im je najvrednije

Srbin je hit: Ameri mu teška srca dali, a Nikola Jokić izgubio nešto što im je najvrednije

Večernje novosti 15.06.2023
KAKAV kralj je Nikola Jokić. Srbin je ostao bez pehara namenjenog najboljem igraču finala NBA lige. FOTO: Tanjug/AP Naime, tokom intervju za američke medije, centar Denvera uz sebe nije imao trofej, pa ga je novinarka upitala gde mu se nalazi pehar… »
Jokića pitali za MVP trofej - on nema pojma gde je: Ostavio sam ga negde, valjda će da ga nađu i da mi ga donesu!

Jokića pitali za MVP trofej - on nema pojma gde je: Ostavio sam ga negde, valjda će da ga nađu i da mi ga donesu!

Mondo 15.06.2023
Nikola Jokić je zaista poseban, njega zaista ne zanima nikakva slava! Nikola Jokić je zaista poseban, njega zaista ne zanima nikakva slava! Nikola Jokić je neverovatnu sezonu u NBA ligi završio sa trofejem MVP-a finala NBA lige, a kao i prethodnih… »

Vesti dana »