Повезане вести

Федерера питали о Новаковом подвигу, коначно се огласио: „Мислио сам да ћемо Сампрас и ја заувек држати рекорд“

Федерера питали о Новаковом подвигу, коначно се огласио: „Мислио сам да ћемо Сампрас и ја заувек држати рекорд“

Нова 15.06.2023
Швајцарски тенисер Роџер Федерер огласио се поводом рекорда који је поставио Новак Ђоковић у недељу поподне. Новак је у финалу Ролан Гароса победио Каспера Руда са 3:0 у сетовима и освојио је 23. гренд слем титулу. То је нови… »
Федерер: То што је Новак урадио је невероватно

Нови магазин 15.06.2023
После четири дана од освајања рекордног 23. грен слем трофеја у Паризу Новак Ђоковић дочекао је честитке великог ривала Роџера Федерера. Легендарни Швајцарац није послао честитку одмах по завршетку меча, као добар део његових… »

Спорт клуб 15.06.2023
После четири дана од освајања рекордног 23. грен слем трофеја у Паризу Новак Ђоковић дочекао је честитке великог ривала Роџера Федерера. Легендарни Швајцарац није послао честитку одмах по завршетку меча, као добар део његових… »
„Алкараза су ухватили грчеви кад је меч био изједначен…“

„Алкараза су ухватили грчеви кад је меч био изједначен…“

Спорт клуб 15.06.2023
Селектор Дејвис куп репрезентације Шпаније Давид Ферер каже да Новаку Ђоковићу неће бити лако да освоји календарски гренд слем, али да српски ас има квалитет да то учини. Пре две године је Ђоковић био на победу од тога да освоји… »
Бањаја: Пре него што сам дошао, нико није хтео у Дукати

Бањаја: Пре него што сам дошао, нико није хтео у Дукати

Спорт клуб 15.06.2023
Возач Дукатија Франческо Бањаја рекао је за Спорт Клуб да је поносан што је део историје свог тима, пошто је на данашњи дан пре тачно 20 година Лорис Капироси италијанском произвођачу донео први тријумф. Бањаја се такође пред… »
Маркес за СК: Морам да будем спорији, али овде ћу ризиковати

Маркес за СК: Морам да будем спорији, али овде ћу ризиковати

Спорт клуб 15.06.2023
Возач Репсол Хонде Марк Маркес рекао је за Спорт Клуб пред Велику награду Немачке да врло добро зна шта треба да уради да би преокренуо низ резултата, али да ће тај приступ имати тек од следеће недеље, када се вози на „Асену“… »
Кирјос прогнозира: Ноле може до 30 грен слемова

Кирјос прогнозира: Ноле може до 30 грен слемова

Спортски журнал 15.06.2023
- Тако ћу да ја изгледам боље што сам изгубио од њега прошле године у финалу Вимблдона - истакао је ексцентрични Аустралијанац. Аустралијанац Ник Кирјос изјавио је да би најбољи играч света Новак Ђоковић могао да заврши… »
Шаљиви Кирјос: Новака нико не може да победи осим мене

Шаљиви Кирјос: Новака нико не може да победи осим мене

Данас 15.06.2023
Освајањем Ролан Гароса, Новак Ђоковић постао је најтрофејнији и најуспешнији тенисер у историји гренд слема, са 23 титуле. Утисак непобедивости српског аса повећао се толико да највећим његовим противницима не преостаје ништа… »
Маркес за СК: Рафин сам навијач, али Новак референца за све

Маркес за СК: Рафин сам навијач, али Новак референца за све

Спорт клуб 15.06.2023
Осмоструки светски шампион Марк Маркес истакао је у разговору за Спорт Клуб да много поштује Новака Ђоковића, иако очекивано навија за свог сународника Рафаела Надала. Ђоковић је прошлог викенда освојио титулу на Ролан Гаросу… »
Вимблдон дели милионе - Новак игра за никад већу награду: Ко год се појави Енглези ће га засути новцем!

Вимблдон дели милионе - Новак игра за никад већу награду: Ко год се појави Енглези ће га засути новцем!

Мондо 15.06.2023
Награде на Вимблдону су толике да чак и они који одмах испадну из квалификација добијају озбиљан новац. Награде на Вимблдону су толике да чак и они који одмах испадну из квалификација добијају озбиљан новац. Новак Ђоковић је… »
Бањаја за СК: Јокић је савршен, може све!

Бањаја за СК: Јокић је савршен, може све!

Спорт клуб 15.06.2023
Шампион краљевске класе Франческо Бањаја рекао је за Спорт Клуб да је одушевљен како Николом Јокићем, тако и Новаком Ђоковићем. Ђоковић је у недељу освојио Ролан Гарос, што му је рекордна 23. Грен слем титула, док је Јокић… »
Које рекорде Ђоковић још може да јури?

Нови магазин 15.06.2023
Недељним тријумфом на Ролан Гаросу, Новак Ђоковић учврстио се као највећи тенисер свих времена. Ако је и пре то било јасно оним објективнима, сада када је самостално први и као човек са највише гренд слем титула у историји… »

Спорт клуб 15.06.2023
Недељним тријумфом на Ролан Гаросу, Новак Ђоковић учврстио се као највећи тенисер свих времена. Ако је и пре то било јасно оним објективнима, сада када је самостално први и као човек са највише гренд слем титула у историји… »
Легендарни Хрват отворио душу: „Није лако тренирати Ђоковиц́а“

Легендарни Хрват отворио душу: „Није лако тренирати Ђоковиц́а“

Вести онлине 15.06.2023
“И пре него што је освојио Ролан Гарос, рекордни 23. гренд слем, сматрао сам да је Новак Ђоковић најбољи тенисер у историји”, рекао је тренер српског тенисера Горан Иванишевић. Некадашњи хрватски тенисер у разговору за Тањуг… »
"Новаков трофеј не мења ништа, Федерер је и даље највећи!"

"Новаков трофеј не мења ништа, Федерер је и даље највећи!"

Спортске.нет 15.06.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић вратио се на прво место АТП листе најбољих тенисера света после тријумфа на Ролан Гаросу који му је донео рекордни, 23. гренд слем трофеј у каријери. И поред тога, део јавности тврди да Србин није… »
Иванишевић: "Не могу се поредити Новак, Рафа и Роџер, ово је историјски успех"

Иванишевић: "Не могу се поредити Новак, Рафа и Роџер, ово је историјски успех"

Спортске.нет 15.06.2023
Хрватски стручњак и тренер Новак Ђоковића Горан Иванишевић, говорио је о Новаковм освајању 23. гренд слема. ,,Ово је историјски успех. Лепо је бити тренер Новака Ђоковића. То је једна велика част и одговорност. Осећам велику… »
Иванишевић: Ђоковићев успех један од највећих спортских икад

Иванишевић: Ђоковићев успех један од највећих спортских икад

Спорт клуб 15.06.2023
И пре него што је освојио Ролан Гарос, рекордни 23. грен слем, сматрао сам да је Новак Ђоковић најбољи тенисер у историји, рекао је тренер српског тенисера Горан Иванишевић. Некадашњи хрватски тенисер истакао да је јако лепо… »

Вести дана »