Повезане вести

Од свих хвалоспева Американаца о Јокићу, овај је највећи, обавезно га прочитајте

Од свих хвалоспева Американаца о Јокићу, овај је највећи, обавезно га прочитајте

Нова 15.06.2023
Заслужио је наклон до пода Никола Јокић попео се на врх кошаркашког света, пошто је Денвер Нагетсима донео прву титулу у историји франшизе, а поред тога је исписао многе нове странице кошарашке историје. Српски центар сада у… »
„Не разумеју тенис и зато не виде како је Новак тако добар“

„Не разумеју тенис и зато не виде како је Новак тако добар“

Спорт клуб 15.06.2023
Патрик Мекинро, брат Џона Мекинроа и некадашњи трећи тенисер света у дублу, каже да је Новак Ђоковић највећи тенисер свих времена. „Новак има посебну способност која је део разлога зашто је он највећи у историји – разуме када… »
Решена мистерија Јокићевог трофеја који је био изгубљен после финала у којем је показао зашто број 1 у НБА

Решена мистерија Јокићевог трофеја који је био изгубљен после финала у којем је показао зашто број 1 у НБА

Нова 15.06.2023
"Стварно не знам где је трофеј. Оставио сам га у Спаркијевој соби и више га нема. Тако да не знам, али надам се да може да стигне у моју кућу", поручио је Никола Јокић који је први МВП финалне серије НБА лиге који је дошао на… »
Никола Јокић изгубио МВП трофеј: Оставио сам га код Спаркија

Никола Јокић изгубио МВП трофеј: Оставио сам га код Спаркија

Данас 15.06.2023
Много пута је Никола Јокић поновио да га индивидуалне награде не занимају. Ону последњу је чак и изгубио, на један краћи период. Обележио је српски центар комплетан плеј-оф, понајвише финалну серију са Мајамијем. Због приказаног… »
Јокић: Кошарка није главна ствар у мом животу

Јокић: Кошарка није главна ствар у мом животу

Спорт клуб 15.06.2023
Центар Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је да кошарка није главна ствар у његовом животу, већ нешто у чему је заиста добар. окић је са екипом Денвера освојио титулу у НБА лиги, а српски кошаркаш је проглашен… »
Јокић не зна где му је МВП трофеј: Кошарка није главна ствар у мом животу

Јокић не зна где му је МВП трофеј: Кошарка није главна ствар у мом животу

Радио 021 15.06.2023
Никола Јокић налази се у средишту пажње спортске јавности након освајања НБА титуле са Денвером. За своје партије у финалној серији Јокић је награђен трофејом "Бил Расел" који се додељује најбољем играчу. Међутим, у интервјуу… »
Јокић: Кошарка није главна ствар у мом животу, већ нешто у чему сам добар

Јокић: Кошарка није главна ствар у мом животу, већ нешто у чему сам добар

ИндексОнлине 15.06.2023
ДЕНВЕР – Центар Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је данас да кошарка није главна ствар у његовом животу, већ нешто у чему је заиста добар. Јокић је са екипом Денвера освојио титулу у НБА лиги, а српски… »
Очекивано? Никола Јокић изгубио трофеј!

Очекивано? Никола Јокић изгубио трофеј!

Спортске.нет 15.06.2023
Најбољи играч финалне серије плеј-офа и дефинитивно најбољи играч на свету, Никола Јокић, са својим Нагетсима је освојио титулу, био најзаслужнији за највећи успех у историји овог тима, па је заслужено добио и трофеј назван по… »

Вести дана »