Povezane vesti
Basta: Svi treba da izađemo na proteste "Srbija protiv nasilja", razumem nezadovoljstvo građana
Radio 021 16.06.2023
Ministar privrede Rade Basta izjavio je da bi uvođenje sankcija Rusiji bilo racionalno rešenje sa ekonomskog aspekta. Ocenio je da Srbija poštuje emotivni odnos prema Rusiji i njenim građanima, ali da na emocijama ne treba graditi politiku. "Kada bi… »
Rade Basta: Svi članovi Vlade Srbije morali su da budu na ulici s građanima
N1 Info 16.06.2023
"Razumem nezadovoljstvo građana, jer sam i sam nezadovoljan mnogim stvarima i smatram da treba kontinuirano raditi na unapređenju ambijenta u mnogim poljima, posebno u privrednom i energetskom sektoru, jer je uspeh na ovim poljima temelj napretka našeg… »
Vučićev ministar pozvao članove Vlade Srbije da se pridruže protestima?
Pravda 16.06.2023
Srpski ministar privrede Rade Basta, koji se "proslavio" izjavom da "naša zemlja već plaća visoku cenu neuvođenja sankcija protiv Rusije i da to postaje neodrživo", te pozvao na uvođenje istih, sada poziva sve članove Vlade Srbije na ulicu da se… »
„Članovi Vlade Srbije bi morali da budu sa građanima na ulici“: Bastina poruka koja se neće dopasti Vučiću i Brnabić
Nova 16.06.2023
"Razumem nezadovoljstvo građana, jer sam i sam nezadovoljan mnogim stvarima i smatram da treba kontinuirano raditi na unapređenju ambijenta u mnogim poljima, posebno u privrednom i energetskom sektoru, jer je uspeh na ovim poljima temelj napretka našeg… »
INTERVJU Rade Basta: Svi članovi Vlade Srbije morali su da budu na ulici sa građanima zbog tragedije
Danas 16.06.2023
Razumem nezadovoljstvo građana, jer sam i sam nezadovoljan mnogim stvarima i smatram da treba kontinuirano raditi na unapređenju ambijenta u mnogim poljima, posebno u privrednom i energetskom sektoru, jer je uspeh na ovim poljima temelj napretka našeg… »
Vesti dana »
Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu i dalje teško
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
Danas u 11.52 staje Novi Sad, stanite i vi: 14 minuta za 14 poginulih u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Tramp imenovao Roberta F. Kenedija Mlađeg za ministra zdravlja i socijalnih usluga
RTV pre 4 satijoš 7 povezanih