Повезане вести

Погодило ме када је Новак то написао! Вајда отворио душу: Одмах сам му послао поруку

Погодило ме када је Новак то написао! Вајда отворио душу: Одмах сам му послао поруку

Мондо 16.06.2023
Маријан Вајда причао је о Новаку Ђоковићу, титули на Ролан Гаросу, Роџеру Федереру... Маријан Вајда причао је о Новаку Ђоковићу, титули на Ролан Гаросу, Роџеру Федереру... Новак Ђоковић доминира и обара рекорде, освајањем… »
Вајда: Федереру ће требати времена да призна да је Ђоковић најбољи свих времена

Вајда: Федереру ће требати времена да призна да је Ђоковић најбољи свих времена

Политика 16.06.2023
Бивши тенисер и тренер Новака Ђоковића Маријан Вајда рекао је за словачки „Шпорт“ како ће Роџеру Федереру требати времена да призна да је Ђоковић најбољи тенисер свих времена. Српски тенисер је у недељу освојио своју 23. гренд… »
Вајда: Дирљиве Новакове речи… Може до календарског слема!

Нови магазин 16.06.2023
Марјан Вајда, некадашњи тренер Новака Ђоковића, сматра да је календарски гренд слем достижан циљ за српског аса. Ђоковић је у недељу на Ролан Гаросу победом над Каспером Рудом са 7:6 (7-1), 6:3, 7:5 дошао до рекордне, 23… »

Спорт клуб 16.06.2023
Марјан Вајда, некадашњи тренер Новака Ђоковића, сматра да је календарски гренд слем достижан циљ за српског аса. Ђоковић је у недељу на Ролан Гаросу победом над Каспером Рудом са 7:6 (7-1), 6:3, 7:5 дошао до рекордне, 23… »
Дирљиве речи! Огласио се Марјан Вајда после историјског успеха Новака Ђоковића

Дирљиве речи! Огласио се Марјан Вајда после историјског успеха Новака Ђоковића

Вечерње новости 16.06.2023
БИВШИ тренер Новака Ђоковића Словак Марјан Вајда је имао велики утицај на каријеру Србина. ФОТО: ЕПА Тандем Вајда и Ђоковић је кренуо од "нуле" и стигао на кров света, где је Новак и данас, али са Гораном Иванишевићем. А за то… »

Вести дана »