Povezane vesti

Nastavljeno suđenje Aleksiću, devojka iznela detalje seksualnog uznemiravanja

RTV 16.06.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je izjavom svedoka oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Oštećena M.Đ. je odgovarajući na… »

Euronews 16.06.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je izjavom svedoka oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Oštećena M.Đ. je odgovarajući na pitanja… »
"Na koji način ste odbijali da vam gura: Jezik?!" Advokat Mike Aleksića ponovo maltretira žrtve sramnim pitanjima, devojka u…

"Na koji način ste odbijali da vam gura: Jezik?!" Advokat Mike Aleksića ponovo maltretira žrtve sramnim pitanjima, devojka u…

Blic 16.06.2023
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom da je silovao i seksualno zlostavljao svoje učenice u školi glume, je nastavljeno ispitivanjem njegove četvrte žrtve M.Đ. I ovo ročište je prošlo uz uznemirujuća pitanja advokata optuženog koja je… »
"Ja sam bila silovana": Muk u sudnici, potresno svedočenje devojke na suđenju Miroslavu Aleksiću

"Ja sam bila silovana": Muk u sudnici, potresno svedočenje devojke na suđenju Miroslavu Aleksiću

Telegraf 16.06.2023
Miroslav Aleksić pripremio je pitanja za oštećenu, ali je, kada je došao momenat da ih postavi, rekao da "odustaje od pitanja" Suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca" Miroslavu Aleksiću nastavljeno je danas u Palati pravde, a iskaz je dala… »
Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: Potresne reči devojke koja je svedočila na sudu

Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: Potresne reči devojke koja je svedočila na sudu

Telegraf 16.06.2023
Sledeće suđenje zakazano je za 19. septembar kada bi trebalo da svedoči oštećena Milena Radulović. U Višem sudu u Beogradu danas je izjavom svedoka oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću povodom optužbi za… »
Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: "Govorio nam je da naš ljubavnik treba da bude nasilan, skinuo mi je donji veš"

Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: "Govorio nam je da naš ljubavnik treba da bude nasilan, skinuo mi je donji veš"

Mondo 16.06.2023
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu. Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu. Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu. Vlasniku… »
Iskazom oštećene nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: „Nisam mislila da sam dovoljno jaka da se suočim sa njim“

Iskazom oštećene nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: „Nisam mislila da sam dovoljno jaka da se suočim sa njim“

Danas 16.06.2023
Za mene je to bilo silovanje, a pravnu definiciju ostavljam vama, kazala je M. Đ. jedna od oštećenih devojaka u postupku koji se pred Višim sudom u Beogradu vodi protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića. Vidno uznemirena, oštećena je često… »
„Govorio nam je da su sve žene ku**e, da naš ljubavnik treba da bude nasilan“: Mučno svedočenje žrtve vlasnika škole…

„Govorio nam je da su sve žene ku**e, da naš ljubavnik treba da bude nasilan“: Mučno svedočenje žrtve vlasnika škole…

Nova 16.06.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume "Stvar srca", kome se na teret stavlja silovajne i seksusalno zlostavljanje više polaznica. Danas je svedočila jedna od žrtava. „Osećala sam… »

Vesti dana »