Povezane vesti
SKC: Koncertom kod RK “Beograd” biće obeležen Svetski dan muzike
Ritam grada Kg 16.06.2023
Svetski dan muzike Studentski kulturni centar obeležava nastupom Kragujevačkog pevačkog društva i škole pevanja Ksenije Kočetove u sredu, 21. juna od 19 sati na platou ispred Robne kuće “Beograd”. Smisao ove muzičke manifestacije, koja se svakog 21. juna… »
Program Studentskog kulturnog centra za period od 19. do 25. juna
Glas Šumadije 16.06.2023
Ponedeljak, 19. jun, 21 čas, Kontakt galerija SKC: Jazz Monday Ana&REHAB Jazz Monday ovog ponedeljka predstavlja popularni kragujevački sastav Ana&REHAB. Ovaj bend izvodi soul muziku u sastavu Ana Popović, vokal, Aca Pejčić, klavijatura, Dejan Ilić… »
Svetski dan muzike 2023. U Beogradu: Džez kod fontane 21. juna - evo ko nastupa!
Mondo 16.06.2023
Svetski dan muzike biće obeležen i u Beogradu 21. juna! Svetski dan muzike biće obeležen i u Beogradu 21. juna! 21. juna širom sveta, u 120 zemalja, obeležava se Svetski dan muzike. Tom prilikom se okupljaju muzičari, amateri ili profesionalci, koji… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 57 minutajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 52 minutajoš 1 povezana