Povezane vesti
Kurti: Još nisam odlučio da li ću ići na sastanak u Brisel
IndeksOnline 16.06.2023
PRIŠTINA – Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da još još nije odlučio o sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, nakon najava Evropske unije da će njih dvojica biti pozvana na dijalog u Brisel… »
Neko muti vodu: Teško je očekivati pozitivan ishod sastanka Beograda i Prištine
Sputnik 16.06.2023
Skeptičan sam po pitanju teme koja bi mogla da bude na sastanku Prištine i Beograda koji najavljuje Brisel za iduću nedelju, a još manje sam uveren po pitanju iskrenosti u zalaganju zapadnog sveta i EU kada je reč o kritikama koje su uputili Aljbinu… »
Pismo za Kurtija Lažni premijer sateran u ćošak, ovo su tri zahteva za njega
Alo 16.06.2023
Premijer privremenih prištinskih institucija Alјbin Kurti dobio je pismo francuskog predsednika Emanuela Makrona, nemačkog kancelara Olafa Šolca i italijanske premijerke Đorđe Meloni u kojem se od njega još jednom traži da deeskalira tenzije na… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana