Povezane vesti

Joveljić: Primarni cilj Bugarska; Eraković: Svaka pobeda je bitna

Politika 17.06.2023
BEČ – Reprezentativac Srbije Dejan Joveljić izjavio je nakon meča sa Jordanom da je primarni cilj nacionalne selekcije utakmica sa Bugarskom. Fudbaleri Srbije pobedili su Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u Beču. „Jako sam srećan… »

Vesti online 17.06.2023
Reprezentativac Srbije Dejan Joveljić izjavio je nakon meča sa Jordanom da je primarni cilj nacionalne selekcije utakmica sa Bugarskom. Fudbaleri Srbije pobedili su Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u Beču. – Jako sam srećan što sam… »
"Na meni je da odmenim glavne napadače": Dejan Joveljić spreman za okršaj sa Bugarskom

"Na meni je da odmenim glavne napadače": Dejan Joveljić spreman za okršaj sa Bugarskom

Večernje novosti 17.06.2023
SRBIJA će na megdan Bugarskoj bez tri glavna napadača - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luke Jovića, ali u prijateljskoj utakmici sa Jordanom (3:2), Dejan Joveljić je pokazao da može da bude dostojna zamena. FOTO: FSS Napadač Los… »
Joveljić: "Na Jovanoviću i meni je da odmenimo glavne napadače"

Joveljić: "Na Jovanoviću i meni je da odmenimo glavne napadače"

Sportske.net 17.06.2023
Napadač Los Anđeles Galaksija oduševio je na pripremnom meču sa Jordanom u Beču. Bio je svetla tačka u čestim lošim intervalima igre "orlova". Na kraju se ipak pobedilo 3:2 pred brojnim navijačima u Beču. Joveljić je u izjavi posle meča naveo… »
Joveljić: Sve podređeno Bugarskoj

Joveljić: Sve podređeno Bugarskoj

Sport klub 17.06.2023
Reprezentativac Srbije Dejan Joveljić izjavio je posle pobede nad Jordanom 3:2 u prijateljskom meču u Beču da je primarni cilj nacionalne selekcije utakmica sa Bugarskom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koja se igra u utorak u 20.45… »

Sportski žurnal 17.06.2023
Fudbaleri Srbije pobedili su Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u Beču. Reprezentativac Srbije Dejan Joveljić izjavio je nakon meča sa Jordanom da je primarni cilj nacionalne selekcije utakmica sa Bugarskom. Fudbaleri Srbije pobedili su… »
Srbija preokretom u finišu pobedila Jordan u prijateljskoj utakmici u Beču

Srbija preokretom u finišu pobedila Jordan u prijateljskoj utakmici u Beču

IndeksOnline 17.06.2023
BEČ – Fudbaleri Srbije pobedili su Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u Beču. Utakmicu je obeležio prekid u 85. minutu zbog ulaska dela navijača “Orlova” na teren. Srećom, prekid posle prvog gola Dejana Joveljića na meču nije… »
Srbin upao na teren sa transparentom, a protivnik otišao! Zbog ovoga je prekinut meč reprezentacije u Beču! (video)

Srbin upao na teren sa transparentom, a protivnik otišao! Zbog ovoga je prekinut meč reprezentacije u Beču! (video)

Mondo 17.06.2023
Navijač fudbalske reprezentacije Srbije prekinuo utakmicu protiv Jordana ulaskom na teren. Navijač fudbalske reprezentacije Srbije prekinuo utakmicu protiv Jordana ulaskom na teren. Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Jordan (3:2) u… »
Jovelja oduševio - Da li je vreme za povratak u Evropu?

Jovelja oduševio - Da li je vreme za povratak u Evropu?

Sportske.net 17.06.2023
Reprezentacija Srbije se sinoć neočekivano mučila protiv selekcije Jordana u prijateljskoj utakmici u Beču. Jordan je u drugomn poluvremenu vodio sa 2:1, ali je završnicu meča obeležio dvostruki strelac Dejan Joveljić koji je našem timu doneo… »
Srbija savladala Jordan u prijateljskoj utakmici

Srbija savladala Jordan u prijateljskoj utakmici

Danas 17.06.2023
Fudbaleri Srbije pobedili su selekciju Jordana sa 3:2 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Beču. Selektor Dragan Stojković je iskoristio ovu utakmicu da pruži šansu i nekim igračima koji nisu imali previše odigranih minuta u dresu sa nacionalnim… »

Vesti dana »