Povezane vesti
Lebron odgovorio na „peckanje“ Jokićevog trenera, sve je pokrenuo jedan komentar
Nova 17.06.2023
Nije moglo da prođe bez odgovora. Košarkaši Denver Nagetsa postali su šampioni NBA lige prvi put u istoriji franšize, a na tom putu su u finalu Zapadne konferencije savladali Los Anđeles Lejkerse. Lebron Džejms i ekipa nisu imali rešenja za Nikolu Jokića… »
Prozivka! Lebron odgovorio jokićevom treneru: Gledam svoja posla, a ti samo o meni - ne zaboravi ko sam ja!
Mondo 17.06.2023
Lebron Džejms odgovorio Majklu Melounu. Lebron Džejms odgovorio Majklu Melounu I tokom proslave titule Denvera, kao i pre toga, trener Nagetsa Majkl Meloun "prozivao" je Los Anđeles Lejkerse i na momente posebno ciljao u tim prozivkama Lebrona Džejmsa… »
Vesti dana »
Protest ispred Policijske uprave 29. novembar zbog hapšenja studenta: Saobraćaj blokiran
Pravda pre 1 satjoš 14 povezanih
Studenti daju iskaze policiji zbog protesta ispred Rektorata, terete se za napad na službeno lice
Insajder pre 7 satijoš 8 povezanih
Stiže naglo razvedravanje, ali ne zadugo: Evo kakvo vreme čeka Srbiju narednih dana
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 28 povezanih
Kosjerci tvrde da je njihovog sugrađanina prebio „telohranitelj“ predsednika opštine Žarka Đokića, protest ispred policijske stanice u 17 časova
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
U Lučanima proglašena vanredna odbrana od poplava na reci Bjelici
Radio 021 pre 58 minutajoš 33 povezane