Повезане вести

Премро сам од страха, много сам се уплашио: Прве речи дечака (15) који је у последњи час спасен из набујале реке!

Премро сам од страха, много сам се уплашио: Прве речи дечака (15) који је у последњи час спасен из набујале реке!

Мондо 17.06.2023
Тинејџер Ј. С. (15) из Јунковца код Лазаревца, јуче је спасен из набујале притоке Колубаре, Турије. Како каже, није ни знао колика му опасност прети када је кренуо да прелази набујалу воду. Тинејџер Ј. С. (15) из Јунковца код… »
"Умро сам од страха": Прве речи дечака (15) спасеног из Турије, једном руком држао дрво, другом бицикл

"Умро сам од страха": Прве речи дечака (15) спасеног из Турије, једном руком држао дрво, другом бицикл

Телеграф 17.06.2023
Касно поподне сео је на бицикл с намером да оде код рођака који живи преко потока. Поплаве широм Србије направиле су катаклизму, а из реке Турије спасене су три особе, међу којима је и петнаестогодишњи дечак. Он је за Курир… »
"Држао се за грану, није кукао": Владан је још један херој Србије који је спасао дечака из набујале реке: Везали су ми канап…

"Држао се за грану, није кукао": Владан је још један херој Србије који је спасао дечака из набујале реке: Везали су ми канап…

Блиц 17.06.2023
Права драма одиграла се јуче у селу Јунковац надомак Лазаревца, када је дечак Ј. С. (15) упао у набујалу Турију. Присебношћу мештана, а посебно Владана Старчевића (51), извучен је из потока који је носио све са собом. Све се… »
Браћа спасена из Турије, ватрогасци дечака из Лазаревца вадили два и по сата из реке

Браћа спасена из Турије, ватрогасци дечака из Лазаревца вадили два и по сата из реке

Данас 17.06.2023
Из реке Турије у Лазаревцу синоћ су спасена два брата, један од њих после неколико сати, рекао је стриц дечака за Н1. „Све је било нормално до јуче у 12 сати када је река Турија надошла и захватила око 100 хектара, вероватно… »
Браћа спасена из Турије, дечака два и по сата ватрогасци вадили из реке

Браћа спасена из Турије, дечака два и по сата ватрогасци вадили из реке

Н1 Инфо 17.06.2023
Из реке Турије у Лазаревцу синоћ су спасена два брата, један од њих после неколико сати, рекао је стриц дечака за Н1. „Све је било нормално до јуче у 12 сати када је река Турија надошла и захватила око 100 хектара, вероватно… »
Вода се повукла у селима код Лазаревца, поједина дворишта и даље под водом

Вода се повукла у селима код Лазаревца, поједина дворишта и даље под водом

Н1 Инфо 17.06.2023
У селима Вреоци, Рудовци и Мали Црљени, код Лазаревца вода се синоћ у великој мери повукла, међутим поједина дворишта и даље су под водом и не може да се приђе кућама, уверила се синоћ екипа Н1. На путу Велики Црљени –… »

Вести дана »