Povezane vesti

Nebojša Jović: Dobio sam pretnje zbog kojih moram da napustim politiku

Nebojša Jović: Dobio sam pretnje zbog kojih moram da napustim politiku

Beta 17.06.2023
Kosovski poverenik Pokreta za odbranu Kosova i Metohije Nebojša Jović saopštio je da zbog najnovijih pretnji koje je dobio "s mesta više nego ozbiljnog", mora da odustane od svih političkih aktivnosti vezanih za rešavanje pitanja Kosova. Jović… »
Nebojša Jović: Dobio sam pretnje zbog kojih moram da napustim sve političke aktivnosti vezane za rešavanje pitanja Kosova

Nebojša Jović: Dobio sam pretnje zbog kojih moram da napustim sve političke aktivnosti vezane za rešavanje pitanja Kosova

Pravda 17.06.2023
Kosovski poverenik Pokreta za odbranu Kosova i Metohije Nebojša Jović saopštio je da zbog najnovijih pretnji koje je dobio „s mesta više nego ozbiljnog“, mora da odustane od svih političkih aktivnosti vezanih za rešavanje pitanja Kosova. Jović… »
Kosovski poverenik Nebojša Jović: Dobio sam pretnje zbog kojih moram da napustim politiku

Kosovski poverenik Nebojša Jović: Dobio sam pretnje zbog kojih moram da napustim politiku

Danas 17.06.2023
Kosovski poverenik Pokreta za odbranu Kosova i Metohije Nebojša Jović saopštio je da zbog najnovijih pretnji koje je dobio „s mesta više nego ozbiljnog“, mora da odustane od svih političkih aktivnosti vezanih za rešavanje pitanja Kosova. Jović… »

Vesti dana »