Povezane vesti

Mari: Ne mogu da verujem da sam pobeđivao „Veliku trojku”

Mari: Ne mogu da verujem da sam pobeđivao „Veliku trojku”

Politika 17.06.2023
LONDON – Britanski teniser Endi Mari izjavio je da mu deluje neverovatno da je nekada pobeđivao „Veliku trojku”, prenosi Sportklub. Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Rolan Garos treći put i stigao do 23. grend slem pehara u karijeri… »
Mari: Ne mogu da verujem da sam pobeđivao “Veliku trojku”

Mari: Ne mogu da verujem da sam pobeđivao “Veliku trojku”

Vesti online 17.06.2023
Britanski teniser Endi Mari izjavio je da mu deluje neverovatno da je nekada pobeđivao “Veliku trojku”, prenosi Sportklub. Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Rolan Garos treći put i stigao do 23. gren slem pehara u karijeri. – Srećan sam… »
Mari: Ne mogu da verujem da sam pobeđivao veliku trojku

Sportski žurnal 17.06.2023
Za 30 godina će ljudi koji možda ne prate tenis toliko mnogo pogledati unazad i reći mi, ti si osvojio samo tri gren slema. Britanski teniser Endi Mari izjavio je da mu deluje neverovatno da je nekada pobeđivao veliku trojku. Srpski teniser Novak… »
Mari: ''Ne mogu da verujem da sam pobeđivao veliku trojku''

Mari: ''Ne mogu da verujem da sam pobeđivao veliku trojku''

Večernje novosti 17.06.2023
Britanski teniser Endi Mari izjavio je da mu deluje neverovatno da je nekada pobeđivao "Veliku trojku" (Đokovića, Nadala, Federera), prenosi Sportklub. Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Rolan Garos treći put i stigao do… »

Sport klub 17.06.2023
Endi Mari je 11 puta pobedio Novaka Đokovića (uz 25 poraza) oba puta ga je savladao na travi, oba puta na Vimbldonu, jednom na turniru, drugi put na Olimpijadi, bio je bolji od njega i u onom meču na završnom Mastersu 2016, koji je odlučivao o broju… »

Vesti dana »