Povezane vesti
Maja Maričić: Sigurna sam da bi Milan Mladenović danas bio uz svoje sugrađane na ulicama
In medija 17.06.2023
“Sigurna sam da bi Milan Mladenović danas bio uz svoje sugrađane na ulicama jer ovo je borba protiv zla i nepravde protiv kojih se i sam borio dok je bio živ”, rekla je u intervjuu za Danas Maja Maričić, predsednica Upravnog odbora Zadužbine Milana… »
Maja Maričić: Milan bi danas bio uz svoje sugrađane na ulicama
Novi magazin 17.06.2023
"Sigurna sam da bi Milan Mladenović danas bio uz svoje sugrađane na ulicama jer ovo je borba protiv zla i nepravde protiv kojih se i sam borio dok je bio živ", rekla je u intervjuu za Danas Maja Maričić, predsednica Upravnog odbora Zadužbine Milana… »
Vesti dana »
Učenici osmih razreda polagali - maternji jezik, beležimo utiske u Kraljevu i Pirotu
RTS pre 3 satajoš 80 povezanih
Posle više od 6 sati lokalizovan požar na Novom Beogradu. Drama u tržnom centru trajala od ranih jutarnjih časova: trojica vatrogasca povređena.
Blic pre 1 satjoš 81 povezana
Predsednik opštine u raspravi sa majkama dece s invaliditetom: Štrajkuju glađu jer im je odbijen zahtev za refundaciju
N1 Info pre 3 minutajoš 10 povezanih
Vučić sa Kavelašvilijem: Srbija ostaje posvećena izgradnji partnerstva sa Gruzijom
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih