Povezane vesti
Drecun: Prištinske vlasti pripremaju vojno-policijsku okupaciju severa Kosova
Telegraf 17.06.2023
Drecun smatra da se reagovanje međunarodne zajednice reflektuje na terenu kao odobravanje i podrška premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju za njegovo delovanje. Prištinske vlasti pripremaju vojno-policijsku okupaciju severa Kosova… »
Drecun: Priština priprema vojno-policijsku okupaciju severa Kosova uz prećutnu saglasnost KFOR-a
Euronews 17.06.2023
Prištinske vlasti pripremaju vojno-policijsku okupaciju severa Kosova, izjavio je predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun i ocenio da tu nema govora o deeskalaciji. "Dakle sada se već priprema teren za ono što treba da bude… »
Drecun: Priština priprema vojno-policijsku okupaciju severa Kosova
RTV 17.06.2023
BEOGRAD - Prištinske vlasti pripremaju vojno-policijsku okupaciju severa Kosova, izjavio je danas predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun i ocenio da tu nema govora o deeskalaciji. "Dakle sada se već priprema teren za ono što… »
Vesti dana »
Sumnja se da je ovo uzrok požara u Novom Pazaru! Vatrena stihija bukti već osam sati u industrijskoj zoni: Jedan potez radnika bio koban!
Blic pre 29 minutajoš 51 povezana
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 44 minutajoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 49 minutajoš 24 povezane