Povezane vesti
Sukob Francuske policije i demonstranata, ispaljen suzavac: Protest zbog brzog voza, ljudi gađali bezbednosne snage
Mondo 17.06.2023
Francuska policija sukobila se sa demonstrantima koji su tražili da se zaustavi izgradnja nove linije brzih vozova između Francuske i susedne Italije. Francuska policija sukobila se sa demonstrantima koji su tražili da se zaustavi izgradnja nove linije… »
Haos u Francuskoj: Policija ispalila suzavac na ljude koji protestuju protiv brzog voza
Telegraf 17.06.2023
Uz podršku Evropske unije, nova linija bi na kraju trebalo da poveže francuski Lion i Torino u Italiji, sa tunelom od 57,5 kilometara kroz Alpe. Francuska policija upotrebila je suzavac u subotu kada se sukobila sa demonstrantima koji su tražili da se… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 35 minutajoš 39 povezanih

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 41 minutajoš 26 povezanih