Povezane vesti
Moćne namirnice koje Novak jede pred meč mogu da se nabave skoro u svakoj prodavnici
Moj Novi Sad 17.06.2023
Na konferenciji koja je nedavno održana, Novak Đoković otkrio je koje namirnice konzumira na terenu i u pauzama meča. – Banane, urme i voda, ja stvarno ne shvatam, svaki meč isto, dogovorimo se, a oni i dalje ne razumeju. Donesu mi jabuku. Kakva jabuka… »
Namirnice koje Novak Đoković uzima pred svaki meč izuzetno su moćne, a imaju da se kupe u svakoj prodavnici
City magazine 17.06.2023
Poslednja u nizu stvari koje smo saznali o Novaku Đokoviću tiče se njegove ishrane, tačnije, otkrili smo koje namirnice najbolji teniser svih vremena uzima pred mečeve. “Banane, urme i voda, ja stvarno ne shvatam, svaki meč isto, dogovorimo se, a oni i… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Video konferencija lidera Koalicije voljnih pred posetu Zelenskog SAD
RTV pre 13 minutajoš 1 povezana