Povezane vesti
„Anastasija i Nemanja su divan par i siguran sam da ih zmije neće namamiti“: Pevačica i fudbaler posetili poznatog…
Nova 17.06.2023
Oboje su posvećeni veri. Sveštenik Predrag Popović na Instagramu je veoma aktivan, a prati ga preko 300.000 ljudi. On svakodnevno sa pratiocima deli sadržaj u vezi sa verom i pravoslavljem, a sada je podelio da su ga posetili Anastasija Ražnatović i… »
(Foto): Anastasija i Gudelj nakon gubitka bebe u poseti kod oca Predraga Popovića: "odgovorni su prema bogu", naveo i zašto…
Blic 17.06.2023
Otac Predrag Popović podelio je na društvenim mrežama, gde ga prati preko 300.000 ljudi, da su ga posetili mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj. - Odgovornost prema svetu je velika. Onaj ko nije odgovoran, to… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Haos u Skupštini: Izbila opšta tuča, ne prestaju fizički okršaji poslanika vlasti i opozicije
Nova pre 22 minutajoš 85 povezanih
Srušio se teretni avion DHL-a u Litvaniji, poginula najmanje jedna osoba
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih
Tiktok iznenađenje na izborima za predsednika Rumunije! Proruski kandidat koji kritikuje EU i NATO ušao u drugi krug
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Uživo tužilac tražio maksimalnu kaznu za Blažića i njegovog oca! Bolesno obraćanje monstruma u sudu, čeka se konačna presuda (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 19 povezanih