Povezane vesti

Dodik razbesneo federaciju: Sarajevo nikada nije bilo opkoljeno ni blokirano

Dodik razbesneo federaciju: Sarajevo nikada nije bilo opkoljeno ni blokirano

Pravda 18.06.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je pratio bes koji se ispoljava zbog njegove izjave u vezi sa Sarajevom tokom rata, te ponovio da je to etnički podeljen grad koji nikada nije bio opkoljen, ni blokiran. "Sarajevo je etnički podeljen… »
Donbaski specijalci u akciji: Uništavanje transporta sa ukrajinskom vojskom (video)

Donbaski specijalci u akciji: Uništavanje transporta sa ukrajinskom vojskom (video)

Pravda 18.06.2023
Specijalci iz Donbasa su uništili transport sa pripadnicima Oružanih snaga Ukrajine. Noću su izviđači pomoću termovizira detektovali kretanje neprijatelja i uz pomoć protivoklopnih sistema uništili vojno vozilo zajedno sa ljudstvom. Na snimku ispod… »
Gde je general Zalužni? Putin odgovorio na pitanje

Gde je general Zalužni? Putin odgovorio na pitanje

Pravda 18.06.2023
Na pitanje koje se tiče svih u Rusiji i Ukrajini: "Gde je Zalužni?", odgovorio je ruski predsednik Putin na poslednjem sastanku sa ratnim reporterima. Putin je sugerisao da bi se glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine mogao nalaziti van Ukrajine. „Pa… »
Odbijena ofanziva na južnom frontu: Zarobljena ukrajinska jedinica (video)

Odbijena ofanziva na južnom frontu: Zarobljena ukrajinska jedinica (video)

Pravda 18.06.2023
Ruska vojska nastavlja da odbija ofanzivu na južnom frontu, piše Ruskaja Vesna. Ruski vojnici su spalili američki oklopni automobil MaksPro i zarobili manju jedinicu Oružanih snaga Ukrajine. Broj zarobljenika je najmanje deset. O stanju na kupjanskom… »
Informacije iz putinovih kanala: Gubici ukrajinske vojske na frontu

Informacije iz putinovih kanala: Gubici ukrajinske vojske na frontu

Pravda 18.06.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je izvor informacija koje je dobio o teškim gubicima Oružanih snaga Ukrajine tokom kontraofanzive. O tome je govorio u zatvorenom delu sastanka sa ratnim reporterima, koji je na svom Telegram kanalu objavio novinar… »
Dodik: Podržimo Vučića u borbi za KiM, napadi na njega mu samo dižu popularnost

Dodik: Podržimo Vučića u borbi za KiM, napadi na njega mu samo dižu popularnost

Politika 18.06.2023
BANjA LUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik podržao je danas Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i rekao da će oni koji ga napadaju, na taj način samo podići njegovu popularnost… »
Dodik: SARAJEVO je i danas etnički PODELjEN GRAD

Dodik: SARAJEVO je i danas etnički PODELjEN GRAD

Dnevnik 18.06.2023
BANjALUKA: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je pratio bes koji se ispoljava zbog njegove izjave u vezi sa Sarajevom tokom rata, te ponovio da je to etnički podeljen grad koji nikada nije bio opkoljen, ni blokiran. "Sarajevo je… »
Putin zagonetno o glavnom komandantu Ukrajine: Mislim da je general Zalužnji u inostranstvu, ali možda grešim

Putin zagonetno o glavnom komandantu Ukrajine: Mislim da je general Zalužnji u inostranstvu, ali možda grešim

Nova 18.06.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da ne isključuje mogućnost da bi glavnokomandujući i načelnik generalštaba ukrajinske vojske, general Valerij Zalužnji mogao da bude u inostranstvu. „Znam. Mislim da znam da je u inostranstvu. Ali mogao… »
Putin: Mislim da je ukrajinski general Zalužni u inostranstvu, ali možda grešim

Putin: Mislim da je ukrajinski general Zalužni u inostranstvu, ali možda grešim

RTV 18.06.2023
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da ne isključuje mogućnost da bi glavnokomandujuci i načelnik generalštaba ukrajinske vojske, general Valerij Zalužni mogao da bude u inostranstvu. "Znam. Mislim da znam da je u inostranstvu. Ali… »

Vesti dana »