Повезане вести
Додик разбеснео федерацију: Сарајево никада није било опкољено ни блокирано
Правда 18.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је пратио бес који се испољава због његове изјаве у вези са Сарајевом током рата, те поновио да је то етнички подељен град који никада није био опкољен, ни блокиран… »
Донбаски специјалци у акцији: Уништавање транспорта са украјинском војском (видео)
Правда 18.06.2023
Специјалци из Донбаса су уништили транспорт са припадницима Оружаних снага Украјине. Ноћу су извиђачи помоћу термовизира детектовали кретање непријатеља и уз помоћ противоклопних система уништили војно возило заједно са… »
Где је генерал Залужни? Путин одговорио на питање
Правда 18.06.2023
На питање које се тиче свих у Русији и Украјини: "Где је Залужни?", одговорио је руски председник Путин на последњем састанку са ратним репортерима. Путин је сугерисао да би се главнокомандујући Оружаних снага Украјине могао… »
Одбијена офанзива на јужном фронту: Заробљена украјинска јединица (видео)
Правда 18.06.2023
Руска војска наставља да одбија офанзиву на јужном фронту, пише Рускаја Весна. Руски војници су спалили амерички оклопни аутомобил МаксПро и заробили мању јединицу Оружаних снага Украјине. Број заробљеника је најмање десет. О… »
Информације из путинових канала: Губици украјинске војске на фронту
Правда 18.06.2023
Руски председник Владимир Путин открио је извор информација које је добио о тешким губицима Оружаних снага Украјине током контраофанзиве. О томе је говорио у затвореном делу састанка са ратним репортерима, који је на свом… »
Додик: Подржимо Вучића у борби за КиМ, напади на њега му само дижу популарност
Политика 18.06.2023
БАЊА ЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик подржао је данас Председника Србије Александра Вучића у његовој борби за опстанак српског народа на Косову и Метохији и рекао да ће они који га нападају, на тај начин само… »
Додик: САРАЈЕВО је и данас етнички ПОДЕЉЕН ГРАД
Дневник 18.06.2023
БАЊАЛУКА: Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је пратио бес који се испољава због његове изјаве у вези са Сарајевом током рата, те поновио да је то етнички подељен град који никада није био опкољен, ни… »
Путин загонетно о главном команданту Украјине: Мислим да је генерал Залужњи у иностранству, али можда грешим
Нова 18.06.2023
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да не искључује могућност да би главнокомандујуц́и и начелник генералштаба украјинске војске, генерал Валериј Залужњи могао да буде у иностранству. „Знам. Мислим да знам да је у… »
Путин: Мислим да је украјински генерал Залужни у иностранству, али можда грешим
РТВ 18.06.2023
МОСКВА - Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да не искључује могућност да би главнокомандујуци и начелник генералштаба украјинске војске, генерал Валериј Залужни могао да буде у иностранству. "Знам. Мислим да знам… »
Вести дана »
Ђурић: Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
Телеграф пре 17 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 3 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 43 минутајош 30 повезаних