Повезане вести

ВИДЕО „Питала сам зашто су ми тукли ћерку, полицајац је рекао да није знао да је женско“: Потресна исповест мајке деце…

ВИДЕО „Питала сам зашто су ми тукли ћерку, полицајац је рекао да није знао да је женско“: Потресна исповест мајке деце…

Нова 18.06.2023
Марија Радосављевић, мајка двоје деце коју су јуче претукли припадници специјалне јединице косовске полиције, каже да ниједној мајци не би пожелела оно што је она доживела. Видно потресена, она је за Косово онлајн препричала… »
Мајка претучене деце: Децу сам затекла са пушкама изнад главе (видео)

Мајка претучене деце: Децу сам затекла са пушкама изнад главе (видео)

Правда 18.06.2023
Марија Радосављевић, мајка двоје деце коју су синоћ код Звечана претукли припадници такозване специјалне јединице косовске полиције, испричала је да је децу затекла са пушкама изнад главе када је дошла по њих. Она је испричала… »
"Затекла сам их са пушкама изнад главе": Јецаји мајке деце претучене на Косову одзвањали болницом

"Затекла сам их са пушкама изнад главе": Јецаји мајке деце претучене на Косову одзвањали болницом

Телеграф 18.06.2023
Покушала је, каже, потом да се чује са сином и ћерком, али се нису јављали на телефон, па је помислила да су им полицајци одузели уређаје. Марија Радосављевић, мајка двоје деце коју су јуче претукли припадници специјалне… »

Вести дана »