Повезане вести

Мото ГП: Шпанац однео победу на Великој награди Немачке

Мото ГП: Шпанац однео победу на Великој награди Немачке

Вечерње новости 18.06.2023
Возач екипе Прамак Рејсинг Шпанац Хорхе Мартин победник је данашње трке за Велику награду Немачке, која је у оквиру Мото ГП шампионата вожена на стази Сахсеринг. Фото: ЕПА Мартин је до друге победе у каријери у "краљевској… »
Мото ГП - Каква борба са Бањајом, Мартин најбржи у Немачкој!

Мото ГП - Каква борба са Бањајом, Мартин најбржи у Немачкој!

Спортске.нет 18.06.2023
Возач Прамак Рејсинга Хорхе Мартин победио је данас у трци Мото ГП шампионата за Велику награду Немачке. Мартин је победио резултатом 40:52,449 минута и остварио другу победу у каријери у "краљевској" класи. Друго место заузео… »
Трка удвоје, Мартин заблистао на Сахсенрингу!

Трка удвоје, Мартин заблистао на Сахсенрингу!

Спорт клуб 18.06.2023
Возач Прамак Рејсинга Хорхе Мартин дошао је до велике победе на Великој награди Немачке, у узбудљивом финишу испред возача Дукатија Франческа Бањаје! Мартин је на крају био најбржи у времену 40:52.449, док је Бањаја заостајао… »
Акоста: Копирао сам Гарднера из 2021. и Фернандеса из 2022.

Акоста: Копирао сам Гарднера из 2021. и Фернандеса из 2022.

Спорт клуб 18.06.2023
Возач Ред Бул КТМ Ајо тима Педро Акоста рекао је за Спорт Клуб после победе на Великој награди Немачке да је гледао снимке ранијих трка и тако успео доминантно да слави. Шпанац је први пут у Мото2 категорији остварио две победе… »
Онџу за СК: Четири године сам чекао, више нисам губитник

Онџу за СК: Четири године сам чекао, више нисам губитник

Спорт клуб 18.06.2023
Возач Ред Бул КТМ Ајо тима Дениз Онџу рекао је за Спорт Клуб после прве победе у каријери, до које је дошао на Великој награди Немачке, да је паметно планирао свој напад у последњој кривини, када је претекао Ајумуа Сасакија за… »
Мото2: Акоста најбржи четврти пут у сезони

Мото2: Акоста најбржи четврти пут у сезони

Спорт клуб 18.06.2023
Возач Ред Бул КТМ Ајо тима Педро Акоста дошао је до победе на Великој награди Немачке у Мото 2 шампионату. За 19-годишњег Шпанца, то је четврта победа ове сезоне и укупно седма у Мото 2 категорији. Фром Сацхсенринг, витх лове! 🫶… »
Претицање у последњој кривини за прву победу! (ВИДЕО)

Претицање у последњој кривини за прву победу! (ВИДЕО)

Спорт клуб 18.06.2023
Возач Ред Бул КТМ Ајо тима Дениз Онџу дошао је до прве победе у каријери у Мото3 категорији, и то на спектакуларан начин. Претицањем у последњој кривини, 19-годишњак из Алање дошао је до свог дебитантског тријумфа… »
Мото3: Онџу на невероватан начин до прве победе у каријери

Мото3: Онџу на невероватан начин до прве победе у каријери

Спорт клуб 18.06.2023
Возач Ред Бул КТМ Ајо тима Дениз Онџу дошао је до прве победе у каријери у Мото3 категорији, и то на спектакуларан начин. Претицањем у последњој кривини, 19-годишњак из Алање дошао је до свог дебитантског тријумфа… »

Вести дана »