Povezane vesti
Feler: Flik ostaje selektor Nemačke
Sportski žurnal 18.06.2023
Nemačka je u petak izgubila 0:1 od Poljske u prijateljskoj utakmici i to je bila treća uzastopna utakmica bez pobede. Sportski direktor Fudbalskog saveza Nemačke Rudi Feler rekao je danas da će Hansi Flik ostati selektor reprezentacije, uprkos… »
Klupa se "drmala", ali Flik ostaje selektor!
Sportske.net 18.06.2023
Sportski direktor Fudbalskog saveza Nemačke Rudi Feler rekao je danas da će Hansi Flik ostati selektor reprezentacije, uprkos nedavnim lošim rezultatima državnog tima. Nemačka je u petak izgubila 0:1 od Poljske u prijateljskoj utakmici i to je bila… »
Feler: Flik ostaje selektor Nemačke
Sport klub 18.06.2023
Sportski direktor Fudbalskog saveza Nemačke Rudi Feler rekao je da će Hansi Flik ostati selektor reprezentacije, uprkos nedavnim lošim rezultatima državnog tima. Nemačka je u petak izgubila 0:1 od Poljske u prijateljskoj utakmici i to je bila treća… »
Vesti dana »
Uživo Tramp i zvanično predsednik SAD: Amerika se budi uz novog lidera, Kamala Haris potučena do nogu, stigle poruke od Kine, Rusije, ali i od Hamasa!
Kurir pre 31 minutajoš 238 povezanih
Tužilaštva: Nakon protesta u Novom Sadu uhapšeno devet osoba, traga se za jednom
Beta pre 37 minutajoš 23 povezane
Dodik organizovao slavlje povodom pobede Trampa: Ako nisu Amerikanci, morao sam ja
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Dr Nikolić: Dvoje povređenih u tragediji stabilno, jedna pacijentkinja u nestabilnom stanju
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 19 povezanih