Повезане вести
Ферштапен: Срећан сам након 41. победе у ф1 и изједначења са Сеном
Спортски журнал 18.06.2023
Шампионат Формуле 1 се наставља 2. јула трком за Велику награду Аустрије. Возач Ред Була Макс Ферштапен рекао је да је срећан што се победом у Канади изједначио по броју тријумфа са легендарним Аиртоном Сеном, као и да је… »
На западу ништа ново, "маторци" показали како се то ради
Спортске.нет 18.06.2023
Возач Ред Була Макс Ферстапен победник је вечерашње трке Формуле 1 за Велику награду Канаде. Двоструки узастопни светски првак је на стази "Жил Вилнев" остварио 41. победу у каријери, чиме се на петом месту свих времена… »
Макс нетакнут, сјајни Алонсо добио Хамилтона
Спорт клуб 18.06.2023
Актуелни светски шампион и водећи у генералном пласману Макс Ферстапен забележио је нову победу ове сезоне, пошто је био најбржи на трци за Велику награду Канаде. Осам трка, шест победа. Мало је рећи доминација. Приде, на… »
Макс нетакнут, сјајни Алонсо добио Хамилтона
Нови магазин 18.06.2023
Актуелни светски шампион и водећи у генералном пласману Макс Верстапен забележио је нову победу ове сезоне, пошто је био најбржи на трци за Велику награду Канаде. Осам трка, шест победа. Мало је рећи доминација. Приде, на… »
Шампиону пол позиција: Ферстапен први стартује у трци за Велику награду Канаде
Вечерње новости 18.06.2023
ВОЗАЧ Ред Була Макс Ферстапен освојио је пол позицију за трку Велике награде Канаде у Формули 1 у Монтреалу. ФОТО: Тањуг/АП Холанђанин, двоструки узастопни првак и лидер у шампионату, био је доминантан са временом 1:25.858… »
Вести дана »
Новосадски средњошколци сутра бојкотују наставу у знак подршке Јаћимовићима и Дијани Хрки
НовиСад.цом пре 2 сатајош 31 повезана
Прве слике са места пада турског авиона Огласило се министарство, ово су најновији детаљи (видео/фото)
Курир пре 1 сатјош 37 повезаних
Градска чистоћа уклања црвену линију коју су студенти исцртали око Генералштаба
Н1 Инфо пре 2 сатајош 43 повезане
Петрушев први пут против Звезде: Није ми било свеједно, пар пута сам остао без даха...
Курир пре 55 минутајош 90 повезаних
Град Загреб забранио "За дом спремни" на концертима и јавним догађајима
РТВ пре 30 минутајош 24 повезане