Повезане вести

„Мислим да је то порука за мене, није ме уплашило“: Грубачки након бушења гума

„Мислим да је то порука за мене, није ме уплашило“: Грубачки након бушења гума

Н1 Инфо 19.06.2023
Грађански активиста и оснивач покрета "Нови оптимизам" Бранислав Гута Грубачки , након што су му исечене предње гуме на аутомобилу у ноћи између суботе и недеље, каже за Н1 да мисли да је то за њега "некаква порука", али да га… »
Исечене гуме на аутомобилу Бранислава Гуте Грубачког, нови протест грађана у суботу

Исечене гуме на аутомобилу Бранислава Гуте Грубачког, нови протест грађана у суботу

Зрењанински 19.06.2023
Организатори протеста „Зрењанин против насиља“ саопштили су да је у ноћи између суботе и недеље непознати починилац исекао гуме на аутомобилу чији је власник Бранислав Грубачки Гута, познати грађански активиста и оснивач… »
Зрењанин против насиља: Грубачком исечене гуме на аутомобилу

Зрењанин против насиља: Грубачком исечене гуме на аутомобилу

Радио сто плус 19.06.2023
“Захтевамо од зрењанинске полиције да у најкраћем могућем року пронађе починиоца. Питамо да ли је ово упозорење Грубачком, али и другим грађанима, који већ недељама протестују против насиља у друштву”, наводи се у саопштењу… »
Исечене гуме на аутомобилу Бранислава Грубачког-Гуте

Исечене гуме на аутомобилу Бранислава Грубачког-Гуте

Ин медија 19.06.2023
У ноћи између суботе и недеље непознати починилац исекао је гуме на аутомобилу чији је власник Бранислав Грубачки-Гута, познати грађански активиста и оснивач покрета „Нови оптимизам“, који је део организације протеста у… »

Вести дана »