Povezane vesti
Težak porodični sukob oko atraktivne kuće trese Makarsku: Maltretiraju me jer živim u Beogradu, žaliću se Pupovcu!
Nova 19.06.2023
Vanja Bunčić Filipović već godinama vodi pravni spor sa bratom Ivom Filipovićem oko roditeljske kuće u Makarskoj. Ona za Slobodnu Dalmaciju ističe da joj brat ne dozvoljava ulaz u kuću, iako je ona suvlasnik, kao i da je od njega čula brojne uvrede tokom… »
Spor oko kuće trese Makarsku: „Maltretiraju me jer živim u Beogradu“
N1 Info 19.06.2023
Gadno je kad se najrođeniji spore oko nasledstva, kad pljušte uvrede i teške reči, a vri zla krv. I kad se nešto što je naoko jednostavno rešiti vuče po sudskim fiokama godinama. A punih sedam trebalo je da se u jednom ostavinskom postupku utvrdi kome… »
Težak porodični sukob oko atraktivne kuće trese Makarsku: "Maltretiraju me jer živim u Beogradu"
Telegraf 19.06.2023
Vanja Bunčić Filipović tvrdi da joj se sve što proživljava ne bi dogodilo da ne živi u Srbiji. Punih sedam trebalo je da se u jednom ostavinskom postupku utvrdi komu pripada kuća u Makarskoj, ali ni nakon toga nema mira. Stvar je dospela do medija jer… »
Vesti dana »
Više hiljada studenata 30. oktobra iz Beograda peške kreće za Novi Sad
Vesti online pre 40 minutajoš 23 povezane
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza Srbije 25. i 26. oktobar 2025: sunčano danas, narandžasti meteo-alarm za obilne padavine na jugu sutra
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 27 povezanih
Počinje Sajam knjiga bez 20 izdavačkih kuća: "Nismo mogli da prihvatimo ultimatum"
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih