Povezane vesti
"Moj brat je kriv zato što je Srbin i ne želi da ode sa Kosova" Oglasila se sestra uhapšenog Dalibora Spasića: Dete doziva…
Blic 19.06.2023
Danka Spasić, sestra uhapšnog zdravstvenog radnika Dalibora Spasića, poručila je tokom protestu Srba u Leposaviću da je jedina krivica njenog brata to što je Srbin, što ne želi da ode sa Kosova i što želi da njegovo dete odrasta na Kosovu. "Pre… »
"Ko će mojoj bratanici da objasni gde joj je tata, ovo je mnogo teško": Bolne reči sestre uhapšenog Dalibora
Telegraf 19.06.2023
Ona je podsetila da je kosovska policija na Jarinju, pre dva dana, uhapsila njenog brata Dalibora. uhapšnog zdravstvenog radnika Dalibora Spasića, Danka Spasić, poručila je tokom protesta Srba u Leposaviću da je jedina krivica njenog brata to što je… »
Danka Spasić: Moj brat je uhapšen samo zato što je Srbin
RTV 19.06.2023
LEPOSAVIĆ - Sestra uhapšnog Dalibora Spasića, Danka izjavila je danas da je njen brat kriv samo zato što je Srbin i što želi da ostane na KiM. Ona je na protestu u Leposaviću rekla da danas, 6,5 vekova nakon Kosovskog boja i dalje traje "bitka na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti zauzeli Gazelu, poručuju da zahtevi nisu ispunjeni: Mostarska petlja u potpunosti blokirana FOTO
Nova pre 19 minutajoš 21 povezana
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 18 minutajoš 30 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 6 satijoš 8 povezanih
Los Anđeles u vatrenim "kleštima", kao da je "bačena atomska bomba" – uveden policijski čas, porastao broj poginulih
RTS pre 18 minutajoš 31 povezana