Povezane vesti
Liz Tras ne misli da je bilo smešno poređenje njenog mandata sa zelenom salatom
Politika 19.06.2023
LONDON – Bivša britanska premijerka Liz Tras danas je izjavila da joj nije bilo smešno poređenje njenog mandata sa zelenom salatom.„Ne mislim da je to bilo naročito smešno. Mislim da je bilo detinjasto”, rekla je Tras za irsku televiziju RTE, prenosi… »
Liz Tras ne misli da je bilo smešno poređenje njenog mandata sa zelenom salatom: Ko se kladio na salatu, zaradio je
Euronews 19.06.2023
Bivša britanska premijerka Liz Tras danas je izjavila da joj nije bilo smešno poređenje njenog mandata sa zelenom salatom. "Ne mislim da je to bilo naročito smešno. Mislim da je bilo detinjasto", rekla je Tras za irsku televiziju RTE, prenosi… »
Vesti dana »
Poslanici opozicije raspravljali o odgovornosti ministra Dačića u slučaju "Senjak": Umesto depeše, bolje da je napisao ostavku
N1 Info pre 19 minutajoš 29 povezanih
Bošnjački ministri nisu odobrili otvaranje novog graničnog prelaza Gradiška prema Hrvatskoj
Serbian News Media pre 24 minutajoš 33 povezane
Vraćaju se prolećni dani, ali ne zadugo, evo kada stiže novo pogoršanje: Čubrilo donosi prognozu do kraja maja
Mondo pre 34 minutajoš 32 povezane
Posle Trampa u Peking stiže i Putin: Kina u središtu globalne igre
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana
Uhapšen sin preminulog osnivača modne kuće Mango zbog navodne umešanosti u očevu smrt
Beta pre 45 minutajoš 16 povezanih