Povezane vesti
"Država će nadoknaditi štetu": Brnabić obišla poplavljeni Ćićevac: Moramo da radimo na preventivi (video, foto)
Blic 19.06.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je danas Ćićevac gde je sa meštanima i predsednicom opštine Mirjanom Krkić razgovarala o posledicama koje su nedavne poplave ostavile u ovoj opštini. - Drago mi je što sam obišla domaćinstva i razgovarala sa… »
Brnabić posetila poplavljena područja: Država će nadoknaditi svu štetu, moramo da radimo na preventivi
Euronews 19.06.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas poplavljena područja u Opštini Ćićevac i tom prilikom istakla da će Vlada Srbije raditi na tome da se na najefikasniji mogući način nadoknadi sva šteta građanima koji su na bilo koji način ugroženi poplavama… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Kordon i građani ispred Skupštine grada, došlo do naguravanja
NIN pre 9 minutajoš 19 povezanih

Vučić: Neće biti skupa u Beogradu na Vidovdan na kom ću ja da učestvujem
Sputnik pre 19 minutajoš 22 povezane

Masovni ruski napad na Kijev, direktan pogodak u stambenu zgradu! Stravični snimci, 9 sati udara raketama i dronovima, broje se mrtvi i ranjeni (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 18 povezanih

Zaoštravanje sukoba Irana i Izraela: Međusobni napadi me prestaju, G7 poslao poruku Iranu
NIN pre 14 minutajoš 18 povezanih

Ko je vrhovni vođa Irana Ali Hamnei i koliko je uticajna njegova porodica
BBC News pre 19 minutajoš 32 povezane