Povezane vesti
Počela izgradnja devijacije na mestu urušenog mosta u Adranima, na Ibarskoj magistrali
RTS 20.06.2023
Radnici preduzeća “Novi Pazar put” počeli su izgradnju devijacije na urušenom mostu na Ibarskoj magistrali u selu Adrani kod Kraljeva. Teren je raščišćen juče, a danas u kority reke i radnici i mehanizacija postavljaju cevi preko kojih će u narednih… »
Počela izgradnja privremenog puta u Adranima: Uskoro će biti uspostavljen saobraćaj na Ibarskoj magistrali (foto)
Blic 20.06.2023
Na deonici puta Mrčajevci - Kraljevo, kod mesta Adrani tokom bujičnih poplava srušio se most, a radovi na na izradi privremene devijacije oko urušenog mosta na Ibarskoj magistrali počeli su juče. - Tako sam obećao kada sam u subotu posetio mesto na kome… »
Počela izgradnja privremene devijacije u Adranima: Omogućiće da se preko nje odvija saobraćaj na Ibarskoj
Telegraf 20.06.2023
Tako sam obećao kada sam u subotu posetio mesto na kome se urušio most koji je izgrađen 1964. godine - rekao je ministar Vesić. Juče su počeli radovi na izradi privremene devijacije oko urušenog mosta na Ibarskoj magistrali kod Adrana, izjavio je… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji - rashlađivanje u fotografijama
BBC News pre 50 minutajoš 31 povezana
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 30 minutajoš 41 povezana
Pretnje Vidiću odjeknule širom sveta, bivši saigrači iz Mančester junajteda mu pružili podršku FOTO
Nova pre 19 minutajoš 44 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 4 satijoš 50 povezanih