Повезане вести

"Чекам је да дође по ствари": Звездан открива детаље раскида, а ево да ли ће посетити Анђелу у Црној Гори

"Чекам је да дође по ствари": Звездан открива детаље раскида, а ево да ли ће посетити Анђелу у Црној Гори

Блиц 20.06.2023
Ријалити учесник Звездан Славнић и његова партнерка из ријалитија Анђела Ђуричић ставили су тачку на свој однос, бар за сада. Славнић је сада открио детаље њиховог односа након раскида. - Она и ја се нисмо чули, нисам је звао… »
"Једно ти никада неће опростити": Ново оглашавање Анђеле Ђуричић након раскида са Звезданом, бивша задругарка из Црне Горе…

"Једно ти никада неће опростити": Ново оглашавање Анђеле Ђуричић након раскида са Звезданом, бивша задругарка из Црне Горе…

Блиц 20.06.2023
Некадашњи учесници ријалитија "Задруга", Анђела Ђуричић и Звездан Славнић, који су дисквалификовани из шесте сезоне због насиља, пре неколико дана су ставили тачку на своју љубав. Она се вратила у Црну Гору код својих… »
"Алекс је због мене дошла до првог места у задрузи": Анђела о победници шесте сезоне и раду по кући у Ђеновићима после раскида…

"Алекс је због мене дошла до првог места у задрузи": Анђела о победници шесте сезоне и раду по кући у Ђеновићима после раскида…

Блиц 19.06.2023
Ријалити учесница Анђела Ђуричић јуче је раскинула везу са бившим робијашем Звезданом Славнићем, а, како тврди, отпочела је "нови живот". Увелико помаже породици око куће у родној Црној Гори, прецизније у селу Ђеновићи, а истиче… »

Вести дана »