Povezane vesti
Abazović: Moja vlada teži da podigne odnose sa Srbijom na viši nivo
Politika 20.06.2023
SKOPLjE / PODGORICA – Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da njegova vlada teži da odnose sa Srbijom podigne na viši nivo i istakao da ne postoji zabrinjavajući uticaj zvaničnog Beograda na Crnu Goru. „Mislim da je obaveza svakog… »
Abazović: Apelovao sam na Kurtija da ne ulazi u dublji konflikt sa međunarodnom zajednicom
RTS 20.06.2023
Crnogorski premijer Dritan Abazović rekao je da ne očekuje da će situacija na Kosovu i Metohiji eskalirati, kao i da je apelovao na Aljbina Kurtija da ne ulazi u dublji konflikt sa međunarodnom zajednicom. Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović… »
Vesti dana »
Upravo se sprema novi, snažan udarac za Putina! Evropa čvrsto stala uz Zelenskog: Imaju jedan zahtev
Blic pre 1 satjoš 73 povezane
Upravo je izdato zastrašujuće naređenje! U toku akcija "Oko za oko", Izrael "žedan krvi", čeka zeleno svetlo SAD, glavni pregovarač Irana podneo ostavku (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 25 povezanih
Skupština Srbije usvojila set trgovinskih zakona: Zabrana prodaje e-cigareta maloletnicima, trgovinski lanci moraće javno da objavljuju pune cenovnike
Morava info pre 5 satijoš 43 povezane
Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih
Kraj krize? Cicipas konačno pobedio, Griša nerado ušao u istoriju
Sport klub pre 1 satjoš 26 povezanih