Повезане вести
Раде Баста формирао Покрет Европски пут
РТС 20.06.2023
Министар привреде Раде Баста објавио је да је формирао Покрет Европски пут и да ће изаћи на изборе на свим нивоима. Данас сам регистровао Покрет Европски пут (ПЕП) који ће ускоро прерасти у странку и изаћи на изборе на свим… »
Министар привреде након захтева за смену оснива свој покрет
Блоомберг Адриа 20.06.2023
Министар привреде у Влади Србије Раде Баста након захтева за смену коју је поднео председник његове матичне странке, објавио је да ће основати сопствени политички покрет који ће касније прерасти у странку. "Формирао сам покрет… »
Раде Баста основао покрет Европски пут и најавио излазак на изборе
Н1 Инфо 20.06.2023
Министар привреде Раде Баста објавио је на Твитеру да је формирао покрет Европски пут и да ће изаћи на све предстојеће изборе. „Данас сам регистровао покрет Европски пут (ПЕП) који ће ускоро прерасти у странку и изаћи ће на… »
Министар Баста: Регистровао сам Покрет европски пут, излазимо на све изборе
Инсајдер 20.06.2023
Министар привреде Раде Баста саопштио је данас да је формирао и регистровао Покрет европски пут (ПЕП) и да ће изаћи, како је навео, на све предстојеће изборе. "Србија због свог положаја и вредности које баштини припада западном… »
Вести дана »
Прави се нови непријатељ Русије! Још једна словенска земља оштри копља, односи падају све ниже!
Ало пре 2 минутајош 23 повезане
За сада је 42 репрезентације оверило визу за Мундијал: Познато је све о европском, али и интерконтиненталном баражу
Данас пре 1 сатјош 26 повезаних
(Узнемирујући снимак) рафали одјекују градом Полиција пуцала на бегунце након покушаја пљачке златаре
Дневник пре 52 минутајош 16 повезаних