Povezane vesti
Gorica Popović: Šta sam ja radila 40 godina, dok oni nisu došli, skapavala od gladi?
Danas 20.06.2023
Glumica Gorica Popović izjavila je u Novom danu na televiziji N1, govoreći o izvinjenju Vladimira Đukanovića glumcima, da takvo izvinjenje ne prihvata. Na pitanje kako je, odgovara „odlično“. Komentarišući poslednji spot u kome se pominju glumci Dragan… »
Gorica Popović: Šta sam ja radila 40 godina dok oni nisu došli, skapavala od gladi?
Nova 20.06.2023
Glumica Gorica Popović izjavila je u "Novom danu" na televiziji "N1", govoreći o izvinjenju Vladimira Đukanovića glumcima, da takvo izvinjenje ne prihvata. Komentarišući poslednji spot u kome se pominju glumci Dragan Bjelogrlić i Milan Marić, kaže da se… »
Vesti dana »
Oglasila se naša ambasada u Švajcarskoj: Srbija u stalnom kontaktu sa nadležnim organima
Euronews pre 12 minutajoš 53 povezane
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Niške vesti pre 4 satijoš 31 povezana
Rast cena preti da poništi rast penzija: Da li je povećanje penzija zaista "istorijsko"?
Radio 021 pre 2 satajoš 34 povezane
Uživo najmanje 47 mrtvih, oko 100 povređenih! Okupljeni oplakuju nastradale, požar nije podmetnut! Milica Lazić izbegla tragediju u skijalištu (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 89 povezanih
Obradović pred duel sa Efesom: "Čeka nas teška utakmica u zanimljivom terminu"
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih