Povezane vesti
Aljbin Kurti izjavio da želi sastanak sa Vučićem da bi predstavio "dokumentaciju o kidnapovanju policajaca"
Insajder 20.06.2023
Kosovski premijer Aljbin Kurti je danas izjavio u Prištini da je "spreman i zainteresovan" da se sastane s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu da bi "predstavio svu dokumentaciju o, kako je rekao, "zločinu koji je počinjen nad trojicom… »
Kurti: Voljan sam da idem u Brisel, deeskalacija znači oslobađanje policajaca
Politika 20.06.2023
Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, izjavio je danas da je spreman da ode na sastanak u Brisel, kako bi rekao da deeskalacija situacije znači momentalno oslobađanje trojice policajaca. „Da, voljan sam i zainteresovan da idem na… »
Kurti hoće sastanak, da Vučiću „pokaže dokumentaciju o kidnapovanju policajaca“
N1 Info 20.06.2023
Kosovski premijer Aljbin Kurti je izjavio da je "spreman i zainteresovan" da se sastane s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu da bi "predstavio svu dokumentaciju" o, kako je rekao, "zločinu koji je počinjen nad trojicom policajaca i… »
Kurti bi da se sastane s Vučićem da bi predstavio 'dokumentaciju o kidnapovanju policajaca'
Beta 20.06.2023
Kosovski premijer Aljbin Kurti je danas izjavio u Prištini da je "spreman i zainteresovan" da se sastane s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu da bi "predstavio svu dokumentaciju o, kako je rekao, "zločinu koji je počinjen nad trojicom… »
Kurti: Spreman sam za sastanak sa Vučićem u Briselu
Glas Amerike 20.06.2023
Priština — Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je u utorak da je spreman za sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu kako bi izneo sve informacije koje Kosovo ima u vezi sa hapšenjem trojice kosovskih policjaca od strane Policije… »
Kurti: Spreman sam za sastanak sa Vučićem
Vesti online 20.06.2023
Kosovski premijer Aljbin Kurti istakao je da je spreman i zainteresovan da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu. Kurti je na konferenciji za medije održanoj zajedno sa ministarkom spoljnih poslova Donikom Gervalom, rekao da je… »
Kurti: Zainteresovan sam za sastanak sa Vučićem, policajce su uhapsili za stolom dok su jeli hleb
Nova 20.06.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da je spreman i zainteresovan da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu i da je tamo spreman da "predstavi dokumentaciju" o hapšenju kosovskih policajaca i poručio da kosovske… »
Vesti dana »

Vreme u Srbiji: Stabilno i toplo, promena od četvrtka
Serbian News Media pre 53 minutajoš 24 povezane

Lider zelenih u EP: EU da razmotri finansiranje Srbije jer sve više liči na autokratiju ruskog tipa
Beta pre 33 minutajoš 15 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael naredio prvi put evakuaciju celog grada Gaze pre kopnene invazije
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih