Повезане вести
Аљбин Курти изјавио да жели састанак са Вучићем да би представио "документацију о киднаповању полицајаца"
Инсајдер 20.06.2023
Косовски премијер Аљбин Курти је данас изјавио у Приштини да је "спреман и заинтересован" да се састане с председником Србије Александром Вучиц́ем у Бриселу да би "представио сву документацију о, како је рекао, "злочину који је… »
Курти: Вољан сам да идем у Брисел, деескалација значи ослобађање полицајаца
Политика 20.06.2023
Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти, изјавио је данас да је спреман да оде на састанак у Брисел, како би рекао да деескалација ситуације значи моментално ослобађање тројице полицајаца. „Да, вољан сам и… »
Курти хоће састанак, да Вучићу „покаже документацију о киднаповању полицајаца“
Н1 Инфо 20.06.2023
Косовски премијер Аљбин Курти је изјавио да је "спреман и заинтересован" да се састане с председником Србије Александром Вучиц́ем у Бриселу да би "представио сву документацију" о, како је рекао, "злочину који је почињен над… »
Курти би да се састане с Вучићем да би представио 'документацију о киднаповању полицајаца'
Бета 20.06.2023
Косовски премијер Аљбин Курти је данас изјавио у Приштини да је "спреман и заинтересован" да се састане с председником Србије Александром Вучиц́ем у Бриселу да би "представио сву документацију о, како је рекао, "злочину који је… »
Курти: Спреман сам за састанак са Вучићем у Бриселу
Глас Америке 20.06.2023
Приштина — Премијер Косова Аљбин Курти рекао је у уторак да је спреман за састанак са председником Србије Александром Вучићем у Бриселу како би изнео све информације које Косово има у вези са хапшењем тројице косовских… »
Курти: Спреман сам за састанак са Вучићем
Вести онлине 20.06.2023
Косовски премијер Аљбин Курти истакао је да је спреман и заинтересован да се састане са председником Србије Александром Вучићем у Бриселу. Курти је на конференцији за медије одржаној заједно са министарком спољних послова… »
Курти: Заинтересован сам за састанак са Вучићем, полицајце су ухапсили за столом док су јели хлеб
Нова 20.06.2023
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је данас да је спреман и заинтересован да се састане са председником Србије Александром Вучићем у Бриселу и да је тамо спреман да "представи документацију" о хапшењу косовских полицајаца и… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Након Конгреса, и амерички Сенат усвојио одлуку о објављивању Епстинових досијеа
Политика пре 52 минутајош 4 повезане
Трамп срдачно примио у Вашингтону саудијског предстолонаследника Мохамеда бин Салмана
Данас пре 5 сатијош 1 повезана