Povezane vesti
"Pre mene je imao milion žena!" Praktična žena raskrinkala muža, otkrila sve o njihovom odnosu - "Detaljno sam ispitala"
Mondo 20.06.2023
Nataša Pavlović u više navrata je otvoreno govorila o svom braku i suprugu koji je, kako priznaje, pre nje imao dosta žena. Nataša Pavlović u više navrata je otvoreno govorila o svom braku i suprugu koji je, kako priznaje, pre nje imao dosta žena… »
Muž naše voditeljke je imao burnu prošlost, a nju nije briga za to: "Bila sam srećna kada sam čula da je imao milion…
Blic 20.06.2023
Šarmantna voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u… »
Vesti dana »
UŽIVO Opozicija ispred Prvog osnovnog suda u Novom Sadu: Podrška za inženjera Đajića koji danas daje iskaz o padu nadstrešnice
Nova pre 34 minutajoš 16 povezanih
RHMZ upozorava: Za vikend mešovite padavine, pojedini delovi sa ledenom kišom
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
Vlada objavila više od 140 dokumenata o nadstrešnici na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Veliki napad Rusije na Ukrajinu! Moskva podigla MiG 31k i lansirala roj raketa, među njima i kinžal: Uzbuna i u Poljskoj, ovo je meta brutalnog udara
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Ovakve greške su neprihvatljive kada se radi o najiskusnijem u ekipi: Pogledajte neverovatan potez Brendona Dejvisa! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 10 povezanih