Повезане вести
Спортандо потврдио - Добрић је прекосутра црно-бели!
Спортске.нет 21.06.2023
Виртус из Болоње и кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић имају договор и репрезентативац Србије ће по завршетку сезоне задужити црно-белу опрему италијанског великана. Ова вест је објављена пре неколико дана, а Спортандо преноси… »
Сон јасан о одласку у Саудијску Арабију
Спортске.нет 21.06.2023
Фудбалер Тотенхема Хјун Мин Сон рекао је да не жели да оде у Саудијску Арабију, већ да остане у лондонском клубу. "Имам много ствари да урадим у Премијер лиги. Новац ми сада ништа не значи, важан је понос играња фудбала, да… »
Звезда остаје без играча - Спортандо: Виртус постигао договор са Огњеном (видео)
Спортски журнал 21.06.2023
Пре пет дана се први пут појавила вест да клуб из Болоње жели играча кога је Звезда из Младеновца у млађе категорије довела 2011. Дан пошто је Црвена звезда победила Партизан у четвртом мечу финала АБА лиге и изборила… »
Кејн поручио челницима Тотенхема: ''Желим само у Манчестер јунајтед''
Вечерње новости 21.06.2023
Капитен Тотенхема Хари Кејн поручио је челницима лондонског фудбалског клуба да искључиво жели трансфер у Манчестер јунајтед, преноси Дејли мејл. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ Јустин Таллис / ПООЛ Кејн има уговор са Тотенхемом до краја наредне… »
''Мајсторица'' му је последњи меч у звезди: Добрић црно-бели након финала АБА лиге
Вечерње новости 21.06.2023
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић након финала АБА лиге напушта редове црвено-белих. Фото: Твиттер/@ккцрвеназвезда Виртус из Болоње и кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић имају договор и репрезентативац Србије ће по завршетку… »
Сон: Не желим у Саудијску Арабију, имам много ствари да урадим у Премијер лиги
Спортски журнал 21.06.2023
Сон је прошле сезоне одиграо 47 утакмица и постигао 14 голова за Тотенхем у свим такмичењима. Фудбалер Тотенхема и репрезентативац Јужне Кореје Сон Хјун Мин демантовао је да жели да настави каријеру у Саудијској Арабији… »
Сон: Саудијска Арабија? Новац ми сада ништа не значи…
Спорт клуб 21.06.2023
Фудбалер Тотенхема Сон Хјун Мин рекао је да не жели да оде у Саудијску Арабију, већ да остане у лондонском клубу. „Имам много ствари да урадим у Премијер лиги. Новац ми сада ништа не значи, важан је понос играња фудбала, да… »
Вести дана »
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 2 сатајош 11 повезаних
Тајни америчко-руски план за крај рата у Украјини: Шта је познато
BBC News пре 46 минутајош 52 повезане
Дејтонски споразум окончао рат у Босни, па прерастао у 'лудачку кошуљу'
BBC News пре 1 сатјош 16 повезаних