Povezane vesti
Prva Tinder kampanja za zapošljavanje u regionu: Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
Euronews 21.06.2023
Da li ste nekada čuli da je neko našao pravu ljubav na Tinderu? Verovatno jeste, ali pravi posao na dejting aplikaciji – sigurno da ne. Nismo ni mi, sve dok tokom juna na pomenutoj aplikaciji nisu osvanuli neobični profili sa porukama: „Tražimo… »
Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
Nova ekonomija 21.06.2023
Da li ste nekada čuli da je neko našao pravu ljubav na Tinderu? Verovatno jeste, ali pravi posao na dejting aplikaciji – sigurno da ne. Nismo ni mi, sve dok tokom juna na pomenutoj aplikaciji nisu osvanuli neobični profili sa porukama: „Tražimo… »
Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
N1 Info 21.06.2023
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 53 povezane

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, dim prekrio nebo: Dok se rasplamsavaju apokaliptične scene, turisti su uradili ovo
Blic pre 36 minutajoš 25 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 26 minutajoš 23 povezane