Povezane vesti
Prva Tinder kampanja za zapošljavanje u regionu: Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
Euronews 21.06.2023
Da li ste nekada čuli da je neko našao pravu ljubav na Tinderu? Verovatno jeste, ali pravi posao na dejting aplikaciji – sigurno da ne. Nismo ni mi, sve dok tokom juna na pomenutoj aplikaciji nisu osvanuli neobični profili sa porukama: „Tražimo… »
Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
Nova ekonomija 21.06.2023
Da li ste nekada čuli da je neko našao pravu ljubav na Tinderu? Verovatno jeste, ali pravi posao na dejting aplikaciji – sigurno da ne. Nismo ni mi, sve dok tokom juna na pomenutoj aplikaciji nisu osvanuli neobični profili sa porukama: „Tražimo… »
Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
N1 Info 21.06.2023
Vesti dana »

Stiže prodor hladnog fronta: Ovi delovi Srbije će prvi biti na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 16 minutajoš 28 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 2 satajoš 23 povezane

Države članice NATO zabrinute: Počele veloke vojne vežbe Rusije i Belorusije blizu Minska
Danas pre 11 minutajoš 9 povezanih