Povezane vesti
Prva Tinder kampanja za zapošljavanje u regionu: Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
Euronews 21.06.2023
Da li ste nekada čuli da je neko našao pravu ljubav na Tinderu? Verovatno jeste, ali pravi posao na dejting aplikaciji – sigurno da ne. Nismo ni mi, sve dok tokom juna na pomenutoj aplikaciji nisu osvanuli neobični profili sa porukama: „Tražimo… »
Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
Nova ekonomija 21.06.2023
Da li ste nekada čuli da je neko našao pravu ljubav na Tinderu? Verovatno jeste, ali pravi posao na dejting aplikaciji – sigurno da ne. Nismo ni mi, sve dok tokom juna na pomenutoj aplikaciji nisu osvanuli neobični profili sa porukama: „Tražimo… »
Kako preko dejting aplikacije do posla u kreativnoj industriji?
N1 Info 21.06.2023
Vesti dana »

I danas veoma toplo, do 35 stepeni, opasnost od požara zbog isušenog tla
N1 Info pre 28 minutajoš 12 povezanih

"Uhapšena lica koja su nameravala da podmetnu požar u sutomoru!" Pekić uživo iz Crne Gore sa najnovijim informacijama: Vatrogasci danonoćno na terenu!
Kurir pre 3 minutajoš 12 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Rusija sprema novu ofanzivu, EU poručuje – Ukrajina sama odlučuje o svojoj budućnosti
Euronews pre 8 minutajoš 12 povezanih

Dijalo namučio Sinera, meč prekinuo protivpožarni alarm na stadionu
RTS pre 43 minutajoš 13 povezanih

SAD i Kina postigle dogovor o odlaganju međusobnog uvođenja visokih carina
Nova pre 13 minutajoš 7 povezanih