Povezane vesti
Sastanak ministra Vučevića sa budućim izaslanicima odbrane
Telegraf 21.06.2023
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Domu Garde u Beogradu sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije koji će u narednom periodu da preuzmu dužnost izaslanika ili pomoćnika izaslanika odbrane Republike Srbije u Sjedinjenim… »
Ministar Vučević obavio razgovor sa obaveštajcima
Danas 21.06.2023
Ministar odbrane Miloš Vučević danas je održao sastanak sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije koji će preuzeti dužnost izaslanika ili pomoćnika izaslanika odbrane u Sjedinjenim Američkim Državama, Kini, Velikoj Britaniji, Belorusiji, Izraelu, Egiptu… »
Budući izaslanici odbrane na sastanku sa ministrom Vučevićem: Dostojno predstavljajte svoju zemlju
RTV 21.06.2023
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Domu Garde u Beogradu sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije koji će u narednom periodu da preuzmu dužnost izaslanika ili pomoćnika izaslanika odbrane Republike Srbije u… »
Vesti dana »

Uprkos zabrani zbog salmonele, farma prodala 40 tona zaražene piletine: Ministarstvo najavljuje ispitivanje postupanja pojedinaca u javnom sektoru
N1 Info pre 52 minutajoš 35 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, promenljivo vreme i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 39 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 22 minutajoš 174 povezane

"U Partizanu sam 3 godine i prvi put mi neko veruje": Nemanja Trifunović pogledao u Blagojevića i rekao mu sve
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih