Повезане вести

„Пила сам литар и по вотке дневно“: Даница Максимовић о тешкој борби и лечењу од алкохола

„Пила сам литар и по вотке дневно“: Даница Максимовић о тешкој борби и лечењу од алкохола

Нова 21.06.2023
Глумица Даница Максимовић отворено је говорила о својој дугогодишњој борби с алкохолизмом. Јавности је познато то да је Даница у једном периоду живота имала проблем са овим пороком. Она је недавно открила како је победила… »
"Пила сам литар и по вотке дневно, била сам на ивици провалије" Даница Максимовић је овако говорила о борби са алкохолизмом…

"Пила сам литар и по вотке дневно, била сам на ивици провалије" Даница Максимовић је овако говорила о борби са алкохолизмом…

Блиц 21.06.2023
Глумица Даница Максимовић је говорила о великом пороку са којим се борила, а како каже, највећа јој је победа то што га је победила. - Победа највећа је то што сам победила порок. Ја сам поносна, постала сам мисионар, просто… »
Пила сам литар и по вотке дневно! Даница Максимовић искрено о борби с алкохолизмом - "Узмем хонорар из банке и у кафану"

Пила сам литар и по вотке дневно! Даница Максимовић искрено о борби с алкохолизмом - "Узмем хонорар из банке и у кафану"

Мондо 21.06.2023
Даница Максимовић је својевремено у једној емисији открила да је била на "ивици провалије" Даница Максимовић је својевремено у једној емисији открила да је била на "ивици провалије" Глумица Даница Максимовић, једна од… »

Вести дана »