Povezane vesti
„Pila sam litar i po votke dnevno“: Danica Maksimović o teškoj borbi i lečenju od alkohola
Nova 21.06.2023
Glumica Danica Maksimović otvoreno je govorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom. Javnosti je poznato to da je Danica u jednom periodu života imala problem sa ovim porokom. Ona je nedavno otkrila kako je pobedila alkoholizam. „Pobeda najveća je… »
"Pila sam litar i po votke dnevno, bila sam na ivici provalije" Danica Maksimović je ovako govorila o borbi sa alkoholizmom…
Blic 21.06.2023
Glumica Danica Maksimović je govorila o velikom poroku sa kojim se borila, a kako kaže, najveća joj je pobeda to što ga je pobedila. - Pobeda najveća je to što sam pobedila porok. Ja sam ponosna, postala sam misionar, prosto takva sam, eto. I ponosna sam… »
Pila sam litar i po votke dnevno! Danica Maksimović iskreno o borbi s alkoholizmom - "Uzmem honorar iz banke i u kafanu"
Mondo 21.06.2023
Danica Maksimović je svojevremeno u jednoj emisiji otkrila da je bila na "ivici provalije" Danica Maksimović je svojevremeno u jednoj emisiji otkrila da je bila na "ivici provalije" Glumica Danica Maksimović, jedna od najvoljenijih i najtraženijih… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Fon der Lajen i Koštom o evrointegracijama i energetskoj bezbednosti Srbije
Beta pre 30 minutajoš 41 povezana
Preminula žena (79) teško povređena u udesu na Matejevačkom putu
Niške vesti pre 54 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih