Povezane vesti
Uhapšen kapetan broda sa kog se izlilo 35 tona pogonskog goriva u Dunav
NoviSad.com 21.06.2023
Novi Sad – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su C. L. (51), državljanina Republike Bugarske, zbog sumnje da je učinio krivično delo zagađenje životne sredine. Foto: mup.gov.rs Reč je o kapetanu broda sa kojeg se… »
MUP: Kod Vrbašanina pronađeno više od kile marihuane i vaga
Moj Novi Sad 21.06.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. T. (1994) iz Vrbasa, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je, u dvorištu i pomoćnim… »
Uhapšen kapetan broda zbog izlivanja nafte u Dunav
RTV 21.06.2023
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su C. L. (1972), državljanina Republike Bugarske, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zagađenje životne sredine. Reč je o kapetanu broda sa kojeg se… »
Oglasio se MUP nakon hapšenja osumnjičenog za izlivanje 35 tona goriva
Telegraf 21.06.2023
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija u Novom Sadu uhapsila je C. L. (51), državljanina Republike Bugarske zbog zagađenja životne sredine. Reč je o kapetanu broda sa kojeg se, pre dva dana, kod Čelareva, u Dunav, prema… »
Uhapšen kapetan bugarskog broda s kog se izlila nafta u Dunav
Moj Novi Sad 21.06.2023
Bugarski državljanin L. C, kapetan broda sa kog se, kako se sumnja, izlilo 35.000 litara nafte u Dunav, uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo zagađenje životne sredine. Kapetanu broda je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u… »
Vesti dana »
Tužilaštvo objavilo snimak obaranja pešaka nakon protesta na Slaviji
Telegraf pre 16 minutajoš 70 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 6 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 12 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane