Povezane vesti
„Predsedniče, možete da me poljubite u …“: Izložba umetnika o kojoj priča ceo region
City magazine 21.06.2023
Siniša Labrović, hrvatski konceptualni umetnik, postavio je instalaciju u Muzeju grada Zagreba koja se sastojala od toga da staji nag i čeka predsednika Hrvatske. Performans je nazvao poprilično slikovito ‘Poštovani gospodine predsedniče, možete da me… »
Čovek stajao u centru grada kao od majke rođen! Prizor šokirao prolaznike: "Predsedniče, možete da me poljubite u du*e!"
Mondo 21.06.2023
Prizor u centru Zagreba je šokirao sve prolaznike, kada je čovek potpuno go stajao ispred muzeja. Prizor u centru Zagreba je šokirao sve prolaznike, kada je čovek potpuno go stajao ispred muzeja. Siniša Labrović koji je hrvatski konceptualni umetnik… »
Vesti dana »
Ivana polugola ukrala šou na meču Hrvatska - Gana! Otkrila je skoro sve, a jedan detalj posebno bode oči! Muškarcima ispadaju vilice kada ovo vide! (FOTO)
Kurir pre 17 minutajoš 40 povezanih
Svi su priželjkivali jednu stvar, ali je onda stiglo veliko razočaranje na Mundijalu
Nova pre 12 minutajoš 32 povezane
Sunčano i veoma toplo, najviše do 39, najtopliji Sombor - 30 stepeni
RTV pre 22 minutajoš 17 povezanih
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 7 minutajoš 10 povezanih