Povezane vesti
„Predsedniče, možete da me poljubite u …“: Izložba umetnika o kojoj priča ceo region
City magazine 21.06.2023
Siniša Labrović, hrvatski konceptualni umetnik, postavio je instalaciju u Muzeju grada Zagreba koja se sastojala od toga da staji nag i čeka predsednika Hrvatske. Performans je nazvao poprilično slikovito ‘Poštovani gospodine predsedniče, možete da me… »
Čovek stajao u centru grada kao od majke rođen! Prizor šokirao prolaznike: "Predsedniče, možete da me poljubite u du*e!"
Mondo 21.06.2023
Prizor u centru Zagreba je šokirao sve prolaznike, kada je čovek potpuno go stajao ispred muzeja. Prizor u centru Zagreba je šokirao sve prolaznike, kada je čovek potpuno go stajao ispred muzeja. Siniša Labrović koji je hrvatski konceptualni umetnik… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o rebalansu budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 2 satajoš 60 povezanih

Počela javna rasprava o nacrtu zakona o prometu drveta i drvnih proizvoda - cilj zaštita šuma
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 4 satijoš 31 povezana

Mali: Bolt će dati ogroman doprinos globalnoj prepoznatljivosti Srbije i Ekspa 2027
RTV pre 2 satajoš 67 povezanih