Povezane vesti
"Ispalio je 4 hica u mene, osvestila sam se kada je sebi pucao u glavu": Marinu je pre pet godina momak pokušao da ubije u…
Blic 21.06.2023
Od početka godine, za nepunih šest meseci, ubijeno je 19 žena. Marina Minić, žrtva nasilja, koja je pre pet godina preživela pokušaj ubistva u Zemunu kada ju je bivši momak upucao sa četiri hica, a zatim presudio sebi u svojoj bolnoj ispovesti se priseća… »
"Upucao me je sa četiri hica, pa pao preko mene": Marina ima važnu poruku za sve žene koje trpe nasilje
Telegraf 21.06.2023
U Srbiji je pod početka ove godine ubijeno 19 žena. Marina Minić pre pet godina preživela je pokušaj ubistva u Zemunu kada ju je bivši momak upucao sa četri hica, a zatim presudio sebi. Nasilje je dugo trpela, a nasilniku verovala kada joj je govorio da… »
Vesti dana »

Kamenovan autobus sa srpskim turistima u Grčkoj: Smrskana stakla, povređeni putnici, snimci su jezivi
Nova pre 28 minutajoš 19 povezanih

Palestinci beže iz Gaze, Izrael krenuo u ofanzivu: Trupe idf-a zauzele predgrađa
Mondo pre 53 minutajoš 14 povezanih

Sijarto: Ponuda da Mađarska bude mesto sastanka Putina i Zelenskog i dalje važi
Euronews pre 38 minutajoš 13 povezanih

Dačić: U 49 mesta skupovi protiv blokada, učestvovalo oko 33.000 ljudi, sve prošlo mirno
RTK pre 33 minutajoš 13 povezanih