Повезане вести

Курти потврдио да путује у Брисел, па се обратио грађанима на српском: Ја сам против рата, Вучић изгледа има лепе успомене на…

Курти потврдио да путује у Брисел, па се обратио грађанима на српском: Ја сам против рата, Вучић изгледа има лепе успомене на…

Нова 21.06.2023
Премијер Косова Аљбин Курти рекао је вечерас да ће отићи у Брисел на сатанак који је иницирао високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност Жозеп Борељ. Аљбин Курти је навео да ће сутра у Брисел отпутовати из Рима и… »
Курти потврдио да иде на састанак у Брисел који је Борељ сазвао

Курти потврдио да иде на састанак у Брисел који је Борељ сазвао

Радио 021 21.06.2023
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је да ће учествовати на састанку на високом нивоу у Бриселу, на који је позвао високи представник за спољну политику и безбедност Европске уније Жозеп Борељ. "Сутра ћу из Рима отићи у… »
Курти потврдио да путује у Брисел на састанак с Борреллом

Курти потврдио да путује у Брисел на састанак с Борреллом

Ал Јазеера 21.06.2023
Премијер Косова потврдио је своје учешће на састанку на високом нивоу за дијалог који је сазвао високи представник ЕУ-а Јосеп Боррелл. Премијер Косова Албин Курти потврдио је да путује у Брисел на састанак на високом нивоу за… »
Курти потврдио да иде у Брисел на састанак који је сазвао Борељ

Курти потврдио да иде у Брисел на састанак који је сазвао Борељ

Слободна Европа 21.06.2023
Премијер Косова Аљбин Курти (Албин Курти) је рекао да ц́е у четвртак, 22. јуна, отпутовати у Брисел на састанак који је сазвао високи представник ЕУ Жозеп Борељ (Јосеп Боррелл) након повећаних тензија на северу Косова. "Сутра… »
Курти: Идем у Брисел

Курти: Идем у Брисел

Спутник 21.06.2023
Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти саопштио је да ц́е сутра из Рима отпутовати у Брисел на састанак на високом нивоу у оквиру дијалога са Београдом, који је сазвао шеф европске дипломатије Жозеп Борељ… »

Вести дана »