Повезане вести

(Видео): "Рођена је да не кажем мртва, имала је оштећење мозга и немојте пуно да очекујете" Ненад Пагонис у искреној…

(Видео): "Рођена је да не кажем мртва, имала је оштећење мозга и немојте пуно да очекујете" Ненад Пагонис у искреној…

Блиц 21.06.2023
Кик-боксер Ненад Пагонис гост је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој отворено говори о ћерки која је рођена са оштећењем мозга, разводу од супруге и томе како данас проводи време са децом. Ненад Пагонис у… »
(Видео): "То је био највећи животни ударац за мене и од тада све почиње да губи смисао" Ненад Пагонис је са само 19 година…

(Видео): "То је био највећи животни ударац за мене и од тада све почиње да губи смисао" Ненад Пагонис је са само 19 година…

Блиц 21.06.2023
Кик-боксер Ненад Пагонис гост је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој отворено прича о свом животу, успонима и падовима, спознаји која га је довела до тога да буде шампион јер је као мали научио да увек мора… »
(Видео) "раздвајао сам маму и тату у четири ујутру": Ненад Пагонис о тешком детињству и спознаји која га је довела до тога да…

(Видео) "раздвајао сам маму и тату у четири ујутру": Ненад Пагонис о тешком детињству и спознаји која га је довела до тога да…

Блиц 21.06.2023
Ненад Пагонис, шампион у кик-боксу гост је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује само на Блиц телевизии на МТС каналу 115, у којој је, баш како га је професорка најавила открио да је човек који има… »

Вести дана »