Povezane vesti

Udala se za milionera, ne mora da brine o budućnosti! Nadica prvi put o bogatom izabraniku - "Zaslužila sam to!"

Udala se za milionera, ne mora da brine o budućnosti! Nadica prvi put o bogatom izabraniku - "Zaslužila sam to!"

Mondo 22.06.2023
Nadica Ademov ne krije koliko je zaljubljena u svog supruga, a sada je progovorila o njihovom odnosu. Nadica Ademov ne krije koliko je zaljubljena u svog supruga, a sada je progovorila o njihovom odnosu. Pevačica Nadica Ademov u petom je mesecu trudnoće… »
"Godinama sam radila i mučila se, zaslužila sam takvog čoveka": Nadica Ademov progovorila o dečku milioneru: "Ne moram da…

"Godinama sam radila i mučila se, zaslužila sam takvog čoveka": Nadica Ademov progovorila o dečku milioneru: "Ne moram da…

Blic 22.06.2023
Pevačica Nadica Ademov nedavno je podelila vest da je u drugom stanju. Ona je već duže vreme u srećnoj vezi sa bogatim biznismenom, a iako retko otkriva detalje iz privatnog života, sada je odlučila da progovori o njihovoj ljubavi. Nadica će se… »
Nadica Ademov javno progovorila o svom izabraniku: Namučila sam se, zaslužila sam takvog čoveka

Nadica Ademov javno progovorila o svom izabraniku: Namučila sam se, zaslužila sam takvog čoveka

Večernje novosti 21.06.2023
PEVAČICA Nadica Ademov nedavno je podelila srećne vesti o trudnoći, zbog koje će u narednim mesecima uživati u pauzi sa najelpšim razlogom. Foto: ATA images Pevačica ne krije sreću što će početkom novembra postati mama jedne devojčice… »

Vesti dana »