Повезане вести
Могући први пик на драфту - Вембањама: Сан Антонио је синоним за побеђивање
Спортски журнал 22.06.2023
Тим из Аризоне има право на првог пика на драфту НБА лиге и по свим проценама то ће бити 19-годишњи Виктор. Млади француски кошаркаш Виктор Вембањама изјавио је, уочи драфта у НБА лиги, да је за њега Сан Антонио синоним за… »
Вембањама пред драфт: "Имам велика очекивања од себе, нико ме неће спречити"
Спортске.нет 22.06.2023
Много се прашине подигло око одласка француског кошаркаша Виктора Вембањаме у НБА наредне сезоне, али он каже да га то не ремети много. „Не“, кратко је одговорио на питање да ли је забринут због превелике „фрке“ која се дигла у… »
Вемби: Нико ме неће спречити да дриблам и шутирам тројке
Спорт клуб 22.06.2023
Млади француски кошаркаш Виктор Вембањама каже да је обема ногама на земљи пред НБА драфт и своју руки сезону. Драфт је на програму у среду на четвртак од 2.00, а 19-годишњег Вембањаму бираће Сан Антонио Спарси. „Не“, кратко… »
Вести дана »

Градски превоз у Београду функционише по редовном режиму, саобраћај се одвија несметано
Телеграф пре 18 минутајош 3 повезане

Завршетак топлотног таласа, долазе киша, грмљавина и осетнији пад температуре
РТВ пре 3 минутајош 3 повезане

Скоро сви термини за пасоше попуњени до краја августа! Најгоре је у Београду, ово вам је једина шанса да дођете до документа и одете на летовање
Блиц пре 18 минутајош 1 повезана

Путин одобрио – лица без држављанства могу у руску војску; Зеленски: Треба нам још више дронова
РТС пре 43 минутајош 1 повезана